reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
No dziwne póki co jest nowe forum. U nas zmiana obrotu sprawy. Chyba znowu jelitowka :( :( :( niestety ale w nocy mały zaczął wymiotowac :(
Ja mam więc święta w nosie. Zwłaszcza, że do nas teściowa przyjeżdża a ona minimalizm kocha. Śledzie z pudełka, gotowa sałatka i ryba na ciepło to jej wystarczy. Uszka mąż będzie lepil. Co prawda śledzie zrobie sama wg. przepisu Edysiek i sałatkę też w małej ilości ale do tego 2 ciasta i koniec. Na obiad w pierwszy dzień będzie schab ze śliwka. W drugi jedziemy do moich rodziców to już będzie normalnie.
A sprzątanie? Tez sprzątam na bieżąco :) więc jak mąż będzie w przyszlym tygodniu w domku to salon ogarne i kuchnie a okna itp. .... do wiosny zaczekaja :)

Aaaa do d... to nowe forum. Ta strona jeszcze jakoś mi działa na telefonie, ale grupa za nic mi się nie chce otworzyć, a tak ładnie mi wszystko działało.
Myszka - zdrówka!
U mnie lepiej, już prawie nie kaszlę ale po tygodniu z Maluchami mam dość... Ile do nich energii trzeba to szok!

JA PIER.........CO TO JEST????????????????
I chyba moje zameldowanie na tym się skończy,ale koszmar.Siadam żeby nadrobić ale odechciało mi się:crazy:.A dacie radę wejść na grupę?bo ja nie,chyba nadszedł koniec naszego forum:baffled:

Właśnie wróciłam z zakupów przedświątecznych, chyba wszystko kupione, drobnostki u nas dokupię. Teraz w biegu piję kawę. Weszłam na forum a tu takie cuś :szok:
Mam nadzieję, że szybko się ogarną, bo do dupy na razie.
Na grupę weszłam, a tam nic nie ma.

EDYSIEK a dostałaś jakieś 2tygodnie temu taką wiadomość pv?
Kochani będziemy zmieniać forum na szybsze i łatwiejsze w obsłudze. Powinno nastąpić to jeszcze w tym roku, dlatego prośba. Jeżeli chcecie mieć w swojej grupie dział zamknięty to najlepszy moment żeby na moje pw przesłać o tym informację, bo potem będę musiała się nauczyć obsługi nowej platformy i to może chwilę potrwaćattachFull739069

Może trzeba było zgłosić wtedy o dodaniu grupy do nowego forum?ciekawe co z naszymi fotkami z grupy:ninja2:

Załączniki

• upload_2015-12-17_13-30-38.png
    upload_2015-12-17_13-30-38.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 19
Miałam kończyć sprzątanie w kuchni ale tak mnie zirytowało to bb że mi chęci brakło na wszystko.

U nas święta nie swięta,robię powoli generalne porządki bo wiem że to nie jest najważniejsze ale wiem że jak tego teraz nie zrobię to nie zrobię wcale bo na wiosnę ogarnie mnie praca w ogrodzie.
Mój m idzie do pracy w święta a ja sama z dziećmi,żeby nie zwarjowac to pewnie każde z dzieci zasiadzie przed sprzętami typy tablet,laptop a ja oglądne jakieś filmy które szły już 1500razy.Jedynie wigilię jesteśmy razem to pierwsza połowa dnia przy garach a potem trochę posiedzimy za stołem.Może jak pożenie dzieci i zostanę babcią to doczekam w końcu pełnego stołu biesiadników i dlatego też marzyłam o gromadce dzieci.

Może sie wypuszczę ale kto to jest MONIKA STAWCZYK?tzn która forumka tak sie nazywa?jak ktoś wie to na pv poproszę:cool2:

Mały zasnął. A ja dostałam smsa " nie mam urlopu w następnym tygodniu sory". Hmmmmm Wesołych Świąt na wsi !!! Jeszcze obiecałam bratu, że mu auto pożycze no a w perspektywie przecież mąż miał być, więc zostaję sama na wsi bez sklepu i dostanę zaraz szału i się w renifera zamienię chyba.
Młody po pierwszej drzemce od nowa wymiotuje więc pojadę na 17:30 do lekarza bo weekend się zbliża to SOR mnie przeraża.

Ja w trakcie sprzątania, więc tylko o grupie.. otóż raz na kilka prób wyskakuje mi komunikat, że przepraszają, ale jeszcze sobie z grupami nie poradzili... ale nam GÓ...NO na święta zapodali :-( fuuuj

reklama
Udało mi się wejść i stwierdzam, że na grupie jest nic.

Korzystając z tego, że siedzę w domu, a niania ciągle przychodzi to powoli odgruzowuję sobie mieszkanie, bo strasznie je zapuściłam. Niestety robię to w trybie powolnym, więc pewnie przeciągnie mi się do stycznia.

Myszka, Rila dużo zdrówka.

Milenka i jak posprzątałaś, czy rzuciłaś wszystkim?

Kroczku ja też wybywam do rodziców, więc cale szczęście gotowanie mi odpada.

Do góry