reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa hehe :-D:-D to się młody dotlenił :)

Myszka oby to przez pełnię było. ..

Widać znowu poszło po łączach :confused2: H jest dzisiaj nieznośny :angry: zbił kolejny talerz i marudził calutki dzień a jedyny moment kiedy był znośny to u babci jak zajął się kotem :-)

Moja spała nie całą godzine w aucie i chyba nie wyspana była,o 19 już w łóżeczku wylądowała ale oczywiście godzinę jej zasypianie zajęło.
Kupiłam młodej na allegro używkę sukienkę i kremowy płaszczyk,także na wesele strój ma.Chyba że dojdzie ta w grochy to pójdzie w tamtej.

Witam i się pochwalę :D
Olek tak uwielbia żłobek.
Rano chętnie żegna tatę a po południu ciężko wyciągnąć go do domu. zjada wszystko z dokładkami tylko nie ma czasu na spanie. tam 1 drzemka 30-60min. a w weekend nadal i 2 do 2h.
Jeśli ja po powrocie do domu nie padam i nie dam mu spać to o 19 grzecznie już śpi w łóżeczku :D

Zaraz zmykam ogarniać coś u Ali bo miesiąc mi został a ja nie mam dosłownie NIC.

Moje dziecko się zbuntowało i między 1:40 a 3 postanowiło rozmawiać samo ze sobą budząc wszystkich. Wrrrrrr Wstawałam do niego x-razy bo szanowny pan wyrzucał smoczek po czym chciał go jednak z powrotem. Rzucał się tak niemiłosiernie po łóżeczku obijając się przy tym o szczebelki że w końcu przed 3 dałam mu Viburcol i biedak w końcu poszedł spać. Jestem nieprzytomna, a od 8 w pracy. Teraz dogorewam na okienku potem jeszcze 2 lekcja i do domu. Długi dzień jeszcze przede mną :-(

DJMka też popieram pełnię, bo dzieć jest nawet znośny. Chociaż czemu miałoby być inaczej skoro dostaje wszystko co chce :confused2:

Rila może uda Ci się po południu zaliczyć jakąś drzemkę.

Auliya, a jak z chorobami w żłobku? Udaje się ich unikać?

Milenka mi też się marzy żeby Młody chodził spać o 19. Póki co kładziemy go o 20 i powoli będziemy się starali przesuwać tą godzinę.

Dziewczyny co polecacie na katar, bo Julko męczy się już półtora tygodnia i nie pomaga ani maść majerankowa, ani neosine. Trochę mu odciągam katarkiem, ale taka jest przy tym histeria, że boję się nalotu pomocy społecznej.

Auliya to tylko pogratulować takiego grzecznego synka :tak:

Agunia u nas ostatnio pomogły inhalacje solą i po katarze. Jak mocno leciało to jeszcze Nasivin soft.

Agunia - drzemka? A co to takiego? Odkąd chłopcy są na świecie spałam w ciągu dnia 2x :-/
U nas pomaga inhalacja solą i Euphorbium.

reklama
Do góry