reklama
Truskawkowa hehe to się młody dotlenił
Myszka oby to przez pełnię było. ..
Widać znowu poszło po łączach H jest dzisiaj nieznośny zbił kolejny talerz i marudził calutki dzień a jedyny moment kiedy był znośny to u babci jak zajął się kotem :-)
Myszka oby to przez pełnię było. ..
Widać znowu poszło po łączach H jest dzisiaj nieznośny zbił kolejny talerz i marudził calutki dzień a jedyny moment kiedy był znośny to u babci jak zajął się kotem :-)
milenka30
Fanka BB :)
Moja spała nie całą godzine w aucie i chyba nie wyspana była,o 19 już w łóżeczku wylądowała ale oczywiście godzinę jej zasypianie zajęło.
Kupiłam młodej na allegro używkę sukienkę i kremowy płaszczyk,także na wesele strój ma.Chyba że dojdzie ta w grochy to pójdzie w tamtej.
Kupiłam młodej na allegro używkę sukienkę i kremowy płaszczyk,także na wesele strój ma.Chyba że dojdzie ta w grochy to pójdzie w tamtej.
Witam i się pochwalę
Olek tak uwielbia żłobek.
Rano chętnie żegna tatę a po południu ciężko wyciągnąć go do domu. zjada wszystko z dokładkami tylko nie ma czasu na spanie. tam 1 drzemka 30-60min. a w weekend nadal i 2 do 2h.
Jeśli ja po powrocie do domu nie padam i nie dam mu spać to o 19 grzecznie już śpi w łóżeczku
Zaraz zmykam ogarniać coś u Ali bo miesiąc mi został a ja nie mam dosłownie NIC.
Olek tak uwielbia żłobek.
Rano chętnie żegna tatę a po południu ciężko wyciągnąć go do domu. zjada wszystko z dokładkami tylko nie ma czasu na spanie. tam 1 drzemka 30-60min. a w weekend nadal i 2 do 2h.
Jeśli ja po powrocie do domu nie padam i nie dam mu spać to o 19 grzecznie już śpi w łóżeczku
Zaraz zmykam ogarniać coś u Ali bo miesiąc mi został a ja nie mam dosłownie NIC.
Moje dziecko się zbuntowało i między 1:40 a 3 postanowiło rozmawiać samo ze sobą budząc wszystkich. Wrrrrrr Wstawałam do niego x-razy bo szanowny pan wyrzucał smoczek po czym chciał go jednak z powrotem. Rzucał się tak niemiłosiernie po łóżeczku obijając się przy tym o szczebelki że w końcu przed 3 dałam mu Viburcol i biedak w końcu poszedł spać. Jestem nieprzytomna, a od 8 w pracy. Teraz dogorewam na okienku potem jeszcze 2 lekcja i do domu. Długi dzień jeszcze przede mną :-(
AguniaGR
DJMka też popieram pełnię, bo dzieć jest nawet znośny. Chociaż czemu miałoby być inaczej skoro dostaje wszystko co chce
Rila może uda Ci się po południu zaliczyć jakąś drzemkę.
Auliya, a jak z chorobami w żłobku? Udaje się ich unikać?
Milenka mi też się marzy żeby Młody chodził spać o 19. Póki co kładziemy go o 20 i powoli będziemy się starali przesuwać tą godzinę.
Dziewczyny co polecacie na katar, bo Julko męczy się już półtora tygodnia i nie pomaga ani maść majerankowa, ani neosine. Trochę mu odciągam katarkiem, ale taka jest przy tym histeria, że boję się nalotu pomocy społecznej.
Rila może uda Ci się po południu zaliczyć jakąś drzemkę.
Auliya, a jak z chorobami w żłobku? Udaje się ich unikać?
Milenka mi też się marzy żeby Młody chodził spać o 19. Póki co kładziemy go o 20 i powoli będziemy się starali przesuwać tą godzinę.
Dziewczyny co polecacie na katar, bo Julko męczy się już półtora tygodnia i nie pomaga ani maść majerankowa, ani neosine. Trochę mu odciągam katarkiem, ale taka jest przy tym histeria, że boję się nalotu pomocy społecznej.
TruskawkowaMamba
U nas pomagaja krople Euphorbium.
reklama