reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam sie jako pierwsza i kawę stawiam [emoji6]

Pada mocno wiec "super" dzień się zapowiada. Według prognoz po 12 ma juz być ok.
No ale jak ma nie padać jak od dzisiaj walka ........

reklama
Mika poprosze kawke i to w duuuużym kubełku:-) No i trzymam kciuki w wiadomej sprawie.

Mój starszak jedzie dziś na wycieczke do lasu. Z racji szronu odział sie w zimową kurtke i buty-ciekawe czy da rade w nich spacerować 2 godz??

Dołączam do kawy choć na chwilę.
M umiera na ból gardła i odstawił tylko młodego do żłobka przed lekarzem. Starszy zaraz ze mną idzie do szkoły :D
Naszykowaliśmy wieszaczki takie kolorowe z drewnianymi podkładkami w kształcie piesków i innych zwierzątek do szkoły i starszak jest zachwycony bo będą mieli gdzie wieszać bluzy (choć tego jest chyba stanowczo za mało).
Ja też jestem zachwycona bo moja mama nakupowała a ja nie miałam gdzie powiesić bo za dużo.

Noc już lepiej tylko O ostatnio mało na kolację je a rano drze się o śniadanie a tu jakiś biszkopcik lub odliczone 4-5 poduszeczek owsianych bo zaraz ma śniadanie w żłobku i nie ma co gotować.

Mika walczymy!! I ja mam nadzieję szybko u Ciebie wyjdzie słońce.

Madzikm u nas kapcie się sprawdzają bo H kocha buty jak mama :-D a te mają miękką podeszwe to H biega jak w skarpetkach :-)

Mika kciuki zaciśnięte :tak: nie długo wyjdzie słońce

Truskawkowa a mój sobie ubzdurał dzisiaj baseballówkę do szkoły i pół godziny modelował się przed lustrem :szok: :-D

Auliya nie ma jak przeziębiony mąż :eek:

Ja już po kawce wielki garnek fasolki po bretońsku ugotowałam i zaraz jedziemy do mojej babci pokazać jej wnuczka :-) nocka koszmarna H prawie nie spał przez kaszel :confused2:

Jak pokoik będzie gotowy to pokażę, trochę to potrwa bo muszę dopiero zamówić naklejki, meble tam są stare i paskudne więc trzeba przyozdobić, muszę kupić jakiś dziecięcy klosz na lampę..ot takie tam rzeczy.
Narazie będę tam tylko kładła Emmę na drzemki, żeby się przyzwyczaiła do zasypiania i budzenia w innym pokoju. Dziś śpi pierwszy raz i jest ok.

Ancona - ja też kocham buty ale co z tego jak mała to cały tata, i z wyglądu, i charakteru i jak na razie zainteresowania też dzielą..samochody i elektronika:-D

Milenko - ładne owieczka ma imię:-D

reklama
Pełnia jest :) dzisiaj na zajeciach obstawiano ją właśnie jako winowajce kłopotów z dziećmi. Bo działo się - masakra. Mój się tak splakal w samochodzie że aż się krztusil i musiałam się zatrzymać i ululac. Bidulka moja mała. Jestem załamana bo dbam mu o ząbki, je mało slodyczy a na 99% zząbek mu się psuje :( po niedzieli dentyste odwiedzimy. Tylko nie mam pojęcia czy na siłę mu tam zajrza do dzioba? Bo po dobroci to on na pewno nie da sobie spojrzeć.
Głowa mi pęka.

Do góry