reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Mika poprosze kawke i to w duuuużym kubełku:-) No i trzymam kciuki w wiadomej sprawie.
Mój starszak jedzie dziś na wycieczke do lasu. Z racji szronu odział sie w zimową kurtke i buty-ciekawe czy da rade w nich spacerować 2 godz??
Mój starszak jedzie dziś na wycieczke do lasu. Z racji szronu odział sie w zimową kurtke i buty-ciekawe czy da rade w nich spacerować 2 godz??
Dołączam do kawy choć na chwilę.
M umiera na ból gardła i odstawił tylko młodego do żłobka przed lekarzem. Starszy zaraz ze mną idzie do szkoły
Naszykowaliśmy wieszaczki takie kolorowe z drewnianymi podkładkami w kształcie piesków i innych zwierzątek do szkoły i starszak jest zachwycony bo będą mieli gdzie wieszać bluzy (choć tego jest chyba stanowczo za mało).
Ja też jestem zachwycona bo moja mama nakupowała a ja nie miałam gdzie powiesić bo za dużo.
Noc już lepiej tylko O ostatnio mało na kolację je a rano drze się o śniadanie a tu jakiś biszkopcik lub odliczone 4-5 poduszeczek owsianych bo zaraz ma śniadanie w żłobku i nie ma co gotować.
Mika walczymy!! I ja mam nadzieję szybko u Ciebie wyjdzie słońce.
M umiera na ból gardła i odstawił tylko młodego do żłobka przed lekarzem. Starszy zaraz ze mną idzie do szkoły
Naszykowaliśmy wieszaczki takie kolorowe z drewnianymi podkładkami w kształcie piesków i innych zwierzątek do szkoły i starszak jest zachwycony bo będą mieli gdzie wieszać bluzy (choć tego jest chyba stanowczo za mało).
Ja też jestem zachwycona bo moja mama nakupowała a ja nie miałam gdzie powiesić bo za dużo.
Noc już lepiej tylko O ostatnio mało na kolację je a rano drze się o śniadanie a tu jakiś biszkopcik lub odliczone 4-5 poduszeczek owsianych bo zaraz ma śniadanie w żłobku i nie ma co gotować.
Mika walczymy!! I ja mam nadzieję szybko u Ciebie wyjdzie słońce.
Madzikm u nas kapcie się sprawdzają bo H kocha buty jak mama a te mają miękką podeszwe to H biega jak w skarpetkach :-)
Mika kciuki zaciśnięte nie długo wyjdzie słońce
Truskawkowa a mój sobie ubzdurał dzisiaj baseballówkę do szkoły i pół godziny modelował się przed lustrem
Auliya nie ma jak przeziębiony mąż
Ja już po kawce wielki garnek fasolki po bretońsku ugotowałam i zaraz jedziemy do mojej babci pokazać jej wnuczka :-) nocka koszmarna H prawie nie spał przez kaszel
Mika kciuki zaciśnięte nie długo wyjdzie słońce
Truskawkowa a mój sobie ubzdurał dzisiaj baseballówkę do szkoły i pół godziny modelował się przed lustrem
Auliya nie ma jak przeziębiony mąż
Ja już po kawce wielki garnek fasolki po bretońsku ugotowałam i zaraz jedziemy do mojej babci pokazać jej wnuczka :-) nocka koszmarna H prawie nie spał przez kaszel
madzikm76
Jak pokoik będzie gotowy to pokażę, trochę to potrwa bo muszę dopiero zamówić naklejki, meble tam są stare i paskudne więc trzeba przyozdobić, muszę kupić jakiś dziecięcy klosz na lampę..ot takie tam rzeczy.
Narazie będę tam tylko kładła Emmę na drzemki, żeby się przyzwyczaiła do zasypiania i budzenia w innym pokoju. Dziś śpi pierwszy raz i jest ok.
Ancona - ja też kocham buty ale co z tego jak mała to cały tata, i z wyglądu, i charakteru i jak na razie zainteresowania też dzielą..samochody i elektronika
Milenko - ładne owieczka ma imię
Narazie będę tam tylko kładła Emmę na drzemki, żeby się przyzwyczaiła do zasypiania i budzenia w innym pokoju. Dziś śpi pierwszy raz i jest ok.
Ancona - ja też kocham buty ale co z tego jak mała to cały tata, i z wyglądu, i charakteru i jak na razie zainteresowania też dzielą..samochody i elektronika
Milenko - ładne owieczka ma imię
TruskawkowaMamba
Ancona -wali mu na dekiel chyba od nadmiaru tlenu:-)
katjuszkaa
Ancona chyba coś w powietrzu. Od przyjścia z pracy usłyszałam NIE tak niezliczoną ilość razy, że mam ochotę się napić. A nie mogę
reklama
Myszka7_2005
Pełnia jest dzisiaj na zajeciach obstawiano ją właśnie jako winowajce kłopotów z dziećmi. Bo działo się - masakra. Mój się tak splakal w samochodzie że aż się krztusil i musiałam się zatrzymać i ululac. Bidulka moja mała. Jestem załamana bo dbam mu o ząbki, je mało slodyczy a na 99% zząbek mu się psuje po niedzieli dentyste odwiedzimy. Tylko nie mam pojęcia czy na siłę mu tam zajrza do dzioba? Bo po dobroci to on na pewno nie da sobie spojrzeć.
Głowa mi pęka.
Głowa mi pęka.