reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MIKA to dowaliłaś,zepsutą pralkę to jeszcze dziewczyny ryzykowały wejście na bb ale laptopa to wszystkie boją się stracić:-D
TFU ,mojemu dopiero się gwarancja skończyła a na pralki był jakiś etap bo kuzynka dziś dzwoni i właśnie kupiła nową bo stara padła.

KROCZEK w dotacjach pewnie Agunia pomoże bo Ona w temacie siedzi.A u Siebie w domu ten klubik czy lokal chcesz wynająć?Na takie placówki jest zapotrzebowanie wiec pomysł dobry,u mnie na wsi otworzyli 2lata temu żłobek prywatny i maja tyle chętnych że miejsc brakuje.Teraz ludzie dają do placówek nie tylko jak pracują ale dla kontaktu z rówieśnikami czy po prostu żeby odpocząć od dziecka bo nie wiele osób ma pracę w godzinach w których placówki są otwarte.

AGUNIA my butki w niedzielę kupiliśmy takie
CCC

reklama
W domu to nie bo mam okropnych sąsiadów którzy by mnie nękali co chwila nasyłając różne kontrole. Poza tym lokalizacja mało dogodna. Raczej musiałabym lokal wynająć.

Truskawkowa no to wpadaj jutro i Agunię nawiedzimy:D

Zapraszam na kawkę. Zapraszam.

Kroczku oczywiście, że są dotacje na otwieranie klubików dla dzieci. Z programu RPO (przynajmniej w moim województwie) działanie 8.1.3 lub z programu POWER dotacja na otwarcie działalności gospodarczej. Pierwszym działaniem w Twoim województwie zajmuje się pewnie Urząd Marszałkowski, a dotacjami Wojewódzki Urząd Pracy i w mniejszym zakresie Powiatowy Urząd Pracy. No i jest jeszcze działanie z osi priorytetowej II MPiPS.

Milenka fajne te buciki. Może wybiorę się po południu obejrzeć je na żywo.

Witam :-)
U mnie czasu jak na lekarstwo, dopiję kawę, ubieram małą i idziemy na spacer przy okazji robiąc małe zakupy. Potem muszę odpytać starszą, bo jutro ma sprawdzian.

Milenko bardzo fajne te butki.
Kroczek Kubusiowe też super :tak:

Milenka Kroczek bardzo fajne butki i skórzane :tak: mam nadzieję że nie będę żałować oszczędności na butkach H :sorry:
za to dzisiaj przyszła kurtka i czapka Kuby i to był udany zakup :-)

Edysiek to piąteczki dla starszej :tak:

Odnośnie zakupów to mogę Wam polecić kapcie dla maluszków są genialne :)
Buty dla maluchów Baby Gym DOMYOS - Odziez junior fitness Fitness, Taniec,...
classic_9b345b318b464e2e85a4fa2e6196b835.jpg

Załączniki

• classic_9b345b318b464e2e85a4fa2e6196b835.jpg
    classic_9b345b318b464e2e85a4fa2e6196b835.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Hej

Milenko, Kroczku - fajne buciki. Oby się dzieciom dobrze nosiły:)

Kroczku - super pomysł. Na twoim miejscu brałabym się za tworzenie biznes planu, zdobywanie funduszy i szukanie lokalu.
Powiem Ci że mieliśmy podobny pomysł z mężem, gdybyśmy wrócili do Polski, ale się nie zanosi.

Ancona - super kapcie, bardzo mi się podobają, ale u mojej chyba by nie przeszły, już się przejechałam kupując jej dwie pary i ta mała cholera za żadne skarby nie chce ich nosić:( Tylko skarpetki, a najlepiej na bosaka.

Przemeblowaliśmy z mężem pół domu przez weekend i przymierzamy się do zrobienia pokoju dla Emmy. Jako, że właściciele od których wynajmujemy dom nie chcą się pozbyć żadnego starego grata, których wiele zalega, to mamy z urządzeniem pokoju trochę problemów, ale może się uda.

reklama
Kroczek to trzymam kciuki :tak:

MADZIKM zazdroszczę że Emma może smigać boso,moja też nie lubi butów a niestety musi je nosić bo krzywi nóżki i jej uciekają,ale walka jest o ubieranie.Pochwal się pokoikiem jak zrobicie.Milenka wyciągła dziś owieczkę i mówi EMA, w szoku byłam że pamięta od kogo ma:rofl2:.

Do góry