reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzik ale chyba do starego sezonu czy ja o czymś nie wiem?
U mnie sielanka z dzieckiem potrwa pewnie do wtorku bo się szczepień a ja sama z dziećmi. Plus taki ze masz coś z delegacji może przywiezie. Lepiej teraz niż w grudniu. Dziś zmęczona ale mam pusta komodę dla Ali i wstępnie przejrzane miniaturki ubrań (szykowałam dziś chłopięce dla wcześniaka który właśnie do domu wyszedł) brak tylko kombinezon ale nie wydam mojego na 56 bo zaraz będzie potrzebny.

reklama
Auliya - stary sezon. Ze wszystkimi serialami jesteśmy do tyłu. Mała zazwyczaj chodzi spać koło 22ej, więc w weekend maksymalnie po jednym odcinku wieczorem oglądamy i do spania:tak:

Dzień dobry. A w sumie to nie wiem czy taki dobry bo szaro i mgliście za oknem. Mam nadzieję że słońce wyjdzie chociaż na chwilę i pobudzi mnie do życia bo jestem strasznie zmęczona, a tu dopiero początek dnia :-(
kupiliśmy buty wyjątkowo bezproblemowo, znalazłam model w necie, pojechałam do sklepu, chłopcy zmierzyli i nawet mieli frajdę i po wszystkim :-) Padło na http://emel.com.pl/photo_9627_4.jpg jeden dostał właśnie takie czerwone drugi żółte.

Hej
Widzę, że chłopcy na forum jakoś bardziej skłonni do bezproblemowych przymiarek odzieży i obuwia...
Zastanawiające;-):-)

Rila - u nad też wczoraj cały dzień lało, mała w ramach spaceru pochlapała się trochę w kałużach przed domem i pojechała ze mną do sklepu, żeby zakupić jej drugą kurtkę na zimę. Po tym jak wczoraj poleciała na prosto w kałużę doszłam do wniosku, że na jednej kurtce sezonu nie obleci:no:

Kupiłam taki płaszczyk, kolor taki sobie ale niedrogi a ciepły

Baby Girls 6 months - 4 years | PINK Toddler Long-Line Jacket With Mitts | Dunnes Stores

Auliya - stary sezon. Ze wszystkimi serialami jesteśmy do tyłu. Mała zazwyczaj chodzi spać koło 22ej, więc w weekend maksymalnie po jednym odcinku wieczorem oglądamy i do spania:tak:
No tak u nas 19-19.30 O śpi starszy przed 20 to mamy kiedy zaszaleć. No i ja mam cały czas "wolne"to wieczorem mamy razem czas.

Mój też chętnie buciki muzyk jak zmieniałem na jesienne. Zimowek nie mam i chyba nie bądźcie bo zimy ma nie być. Zobaczymy czy się nie przekaże na tym.
Chciałabym spakować jutro torbę do szpitala wiec trzymajcie kciuki bym nie odpuscila.

Myszkaszybkiego powrotu do formy. Nas kisiel przy młodym ratował bo nawet biszkoptow nie chciał.
Ja zmykam do lekarza ósmej się wieczorem

Myszka jak u Was?? Lepiej już?

Madzikm jak Emma?

U nas już po gorączce, tylko jeszcze rano i w nocy kaszle ale to ciągnie się czwarty tydzień :confused2:

reklama
Noc z 1 wymiotami. Wygladalo na lepiej ale rano znowu i odmówił picia czegokolwiek. Po kombinacjach zaczal pić i siusiac. Rękami nogami wzbraniam się przed szpitalem.

Do góry