reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Dobrze, ze mnie wczoraj po południu nie było, to nic nie wiedziało że ma się popsuć ;-)
Wstałam dzisiaj po 8, Kinga z tatą wstała po 6 :-p Dopiero kawę wypiłam i lecę zupę gotować. Potem na spacer, bo od rana słońce :-)

A obejrzałam 2 odcinki Fear The Walking Dead i chcę jeszcze :-D

reklama
Madzikm śliczna torebunia :tak:

Edysiek trzyma w napięciu :) też czekam na kolejne :-)

Wchodzę pochwalić się zakupami :-D kupiłam dzisiaj butki na zimę dla H nie wiem ile wytrzymają ale narazie muszą wystarczyć ;-)

20151024_140108.jpg

Załączniki

• 20151024_140108.jpg
    20151024_140108.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Ancona pisałaś ostatnio o Lidlu więc wpadłam wczoraj i kupiłam Młodemu kurtkę i spodnie narciarskie na zimę w najmniejszym z możliwych rozmiarów, tj 86/92. Niestety okazały się dużo za duże. A myślałam, że uda mi się przetrwać zimę tanim kosztem :wściekła/y:

Madzikm piękna torebunia.

Edysiek ja też dzisiaj spałam długo, bo Julko wstał dopiero o 7.45. Na palcach jednej dłoni mogę policzyć podobne sytuacje.

U nas pijemy bo brat ma imieniny to zaocznie za niego trzeba.
O zdrowy po biegunce i zapaleniu spojówek dostał zatwardzenia i co za tym idzie mega złego humoru.
Wziął sie i rozluźnil w końcu ale w wannie ...

Witam :-)
Mała wstała dzisiaj po 7, a że była zmiana czasu to było po 6. Zobaczymy o której zechce iść na drzemkę.

Moja ma bluzę z Lidla na 74/80 i ciągle jest dobra. Dres welurowy 86/92 jest dużo za duży, nie wiem czy na wiosnę będzie dobry :eek:

reklama
Do góry