reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka dzwoniłam do pediatry upewnić się że to co podaję wystarczy i mam nadzieję że obędzie się bez wizyty w ośrodku.
Acha i koniecznie wrzuć fotki jak już coś zakupisz :)
Mika ciebie też to dotyczy i mam nadzieję że nie zapomnisz pochwalić się zakupami :)

Truskawkowa i po co było sprzątać :) teraz leż i odpoczywaj przynajmniej masz chwilę dla siebie :)

Mnie tak M wkurzył że nie mam ochoty z nim gadać. Przez jego nieudolność rodzicielską musiałam po prysznicu wyjść z domu z chłopakami i teraz leżę z mega bólem głowy i ucha :crazy:

reklama
Ancona, na"pocieszenie" mogę napisac ze nam kazdy lekarz powtarza ze dobrze ze O. Wymiotuje przy katarze bo oczyszcza sie.

Poza tym juz nieco oddalo mu i nie dostaje napadow szalu, wiec przezylam jakos ten tydzien. I szczerze jestem w szoku, jaki on momentalnie kumaty sie robi, wystarczy raz mu cos pokazac i umi e to powtorzyc, wyrazy tez prawie wszystkie powiedziec mu sie udaje, nawet trudniejsze np. karta, czy traktor, nie mniej jednak woli krzyczeć i pokazywać palcem co chce...
Jutro jedziemy po ostatnie zakupy do mieszkania i pod koniec miesiąca przeprowadzamy się jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.

Mika bo ja na fotki łupów czekam;-)
Z moimi kieckami to bardzo realne że skończy się że pójdę w starej bo jak nawet mi się coś podoba to figura nie odpowiednia a niestety przez lato i nie trzymanie diety waga poszybowała w górę:baffled:

:o) Sukienka + Bolerko KASANDRA__ 92/98_ZJAWISKOWA (5703241524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ta jest wypasiona ale nie wiem bo bedzie wielka w niej
CUDNA SUKIENKA GROCHY_KSIĘŻNICZKA HIT r.98_104_116 (5677947527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Skłaniam sie przy tej,poradzicie coś?

Viltutti karta? Traktor? Wow :szok: gratuluję i troszkę zazdroszczę bo u nas słów nie przybywa a jak coś chce to tylko mmmmm i pokazuje palcem :confused2:

Milenka mi podoba się bardziej ta druga w grochy, tamta jakaś taka bardziej bezowata. A co do kilogramów to nic nie mów, już udało mi się zrzucić a przez ostatnie trzy tygodnie jak M w domu siedzi to już patrzeć się na siebie nie mogę :eek: bo jak on mnie wkurza to wtedy jem a że często jest wkurzający to efekty są opłakane

Milenka - w sumie to kupiłam tylko 3 pary spodni dresowych bo była fajna promocja 3 w cenie 2.
Sukienka ta w grochy jak dla mnie super. Pierwsza tez ładna ale ta druga bardziej mi się podoba.

F trochę gada ale Olek już piękne słownictwo opanował. Od niedawna F mówi mami i tati (oczywiście oprócz sztandarowego mama i tata) co oznacza, że coś jest mami np. torebka albo tati.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny,ja też nad grochami myslę tylko teraz granatowa czy biała?bo chyba biała najładniejsza no i znowu myslę żebyśmy obie podobne miały.Znalazłam dla mnie taką,nie jakaś wypas tylko przejściowa nawet do kościoła potem bo na wesele i tak na chwilę idziemy.
5706060842

reklama
Mi dla malej bardzo podoba się ta w grochy.

Ancona, O. mówi dużo, ale na komendę powiedz costam. Sam z siebie używa dosłownie kilku slow, mimo ze dużo innych umie wypowiedzieć i wie co oznaczają.

Do góry