reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zrobiłam przegląd szafki z lekami i mam flawamed, pół butelki Groprinosinu, wit.C (pamiętam żeby razem nie podawać :)). sinecod na noc od kaszlu i dwie ampułki nebudose. Znalazłam jeszcze 5amp. Pimafukortu. Nebudose i sól d inhalacji dokupię i myślicie że chociaż do poniedziałku z tym wytrzymamy? Kurcze nie uśmiecha mi się płacić 70 za wizytę + leki :/. H gorączki nie ma tylko zaczyna mu na zielono z noska lecieć i ten brzydki kaszel taki że aż młody ma odruch wymioty.
Wieczorem pewnie jeszcze starszak dołączy bo mądry tatuś kazał mu spakować krótkie spodenki na turniej piłki nożnej przy -2 stopniach :angry:

Jak jest tak zimno ale słonko swieci to wychodzić z H na dwór czy lepiej w domu siedzieć?

Ostatnia edycja:
reklama
Truskawkowa a to jest na receptę? Nie mam tego, znalazłam jeszcze pulmicort 5 AMP.
(popierniczyło mi się miał być pulmicort:)) a trzymałam akurat pimafukort w ręku i tak napisałam pierdoła :)

Ostatnia edycja:
Mam dzis lenia... ale.. .zabrałam sie za prace. Sypialnia, salon ok, wynosiłam śmieci i jakaś przypadkowa deska stojąca w piwnicy spadła mi na noge-chyba wszystkie paznokcie mi zejda(to wersja optymistyczna-pesymistyczna to....złamany palec). W du...mam sprzątanie. Siedze i ksiażke czytam-mgłam tak od razu zrobic!!!!!

MYSZKA dzieki,dziś zamówię i jednak dostanie bez okazji:tak:

TRUSKAWKOWA ajaj aż mnie ciary przeszły,nie chce Cię martwić ale mojej kuzynce po zejściu paznokcia paprało się kilka miesięcy:zawstydzona/y:,leż leż,Polak mądry po szkodzie:-D,masz nauczkę żeby w sobotę nie sprzątać;-)

KATJUSZKA śliczny kombinezon i cena też bo nowy to ponad 200zł :baffled:,ja na razie jestem na etapie szukania kiecki na wesele dla Siebie i młodej i o zimie jeszcze nie myslę;-)

ANCONA jak sytuacja?

Ja dziś mam powera wyjątkowo,3pralki zrobione,pościele pozmieniane,posprzątane i obiad sie robi,popołudniu przychodzi młodego kolega z mamą bo się na drinka umówiłysmy:tak:

VILTUTTI jak OLO?

Madzikm zniknęła coś na długo?

reklama
Truskawkowa - mi od lipca paznokieć na kciuku schodzi po tym jak F mi w szafce przytrzasnął. Także moje kondolencje.

Milenka - koniecznie wrzuć zdjęcia sukienek jak kupisz [emoji6]

A ja mam lenia dzisiaj i nadrabiam telewizyjne zaległości. F śpi już prawie dwie godziny, jak się obudzi to idziemy na kawę z koleżanką i jakieś ciuchowe zakupy dla F bo mi powyrastał.

Ostatnia edycja:
Do góry