Zrobiłam przegląd szafki z lekami i mam flawamed, pół butelki Groprinosinu, wit.C (pamiętam żeby razem nie podawać
). sinecod na noc od kaszlu i dwie ampułki nebudose. Znalazłam jeszcze 5amp. Pimafukortu. Nebudose i sól d inhalacji dokupię i myślicie że chociaż do poniedziałku z tym wytrzymamy? Kurcze nie uśmiecha mi się płacić 70 za wizytę + leki :/. H gorączki nie ma tylko zaczyna mu na zielono z noska lecieć i ten brzydki kaszel taki że aż młody ma odruch wymioty.
Wieczorem pewnie jeszcze starszak dołączy bo mądry tatuś kazał mu spakować krótkie spodenki na turniej piłki nożnej przy -2 stopniach
Jak jest tak zimno ale słonko swieci to wychodzić z H na dwór czy lepiej w domu siedzieć?
Wieczorem pewnie jeszcze starszak dołączy bo mądry tatuś kazał mu spakować krótkie spodenki na turniej piłki nożnej przy -2 stopniach
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
Jak jest tak zimno ale słonko swieci to wychodzić z H na dwór czy lepiej w domu siedzieć?
Ostatnia edycja: