reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kroczek_k mój śpi jak zając pod miedzą. Nawet skrzypienie podlogi go czasem obudzić potrafi :) ale czasami udaje mi się go przebrać :).
Uwaga opisuje zakupionego skoczka konika: zachwyt synka był ogromny i do testowania przystąpił od razu. Skoczek jest niski więc dziecko dotyka nóżkami podłogi i jest stabilny. Uszy robią za lejce i tylko hopa hopa. Podsumowujac: zabawka za 20 zl a zachwyt i szczęście ogromne :)

reklama
MYSZKA super a daj linka gdzie tak tanio kupiłaś,ja myślę że mojej sięspodoba bo ona na piłce lubi skakać ale właśnie muszę ją trzymać.

Kroczek nie nagrabisz akurat to że obiad zjada ładnie to mi pasuje:tak:

ANCONA jak tam H nie rozłożył się?

Moja z mówieniem idzie do przodu,co dzień nowe słówko.
Czy ludzie zaczepiają wasze dzieci?Ja już dziś dostałam ciśnienia jak w sklepie facet zaczął ją po głowie głaskać i gadać jaka jest śliczna:angry:,wystarczy że zaczepiają mówią jaka księżniczka a nie dotykać cudze dziecko.

Dobry wieczór:)

Myszko no właśnie podaj linka:)

Milenko u mnie Kubuś zbiera komplementy że jest uroczą dziewczynką:) Ale póki co dotykany był tylko raz i baba dostała ochrzan że to nie zabaweczka.

Myszko super że zakup udany :) może też skuszę się na takiego skoczka dla H.

Milenka w dzień było ok trochę ma nosek przytkany ale na wieczór znowu ma ten brzydki odrywająco duszący kaszel, teraz jeszcze na noc zrobiliśmy inhalacje i dałam mu sinecod zobaczymy jak to w nocy będzie.. .
A co do dotykania przez obcych ludzi to też tego bardzo nie lubię :crazy: niech się uśmiechają zagadają ale ręce przy sobie :p
Kroczek H też jest uroczą dziewczynką hehe

Dzień dobry.

Myszka linka linka prosimy.

Jak czytam o przebieraniu na spiocha to aż mnie śmiech zbiera z mojej niedoli :-( ja się kołdrą przykryć nie mogę bo ona już gotowa i obudzona, a dopiero ją dotknąć.. nawet jako taka malizna niemowlę się tknac nie dała. Matko, żeby druga była bardziej przyjazna dla użytkownika ;-)

A jeżeli chodzi o zaczepienie.. no cóż, mój wzrok zabija i raczej ludzie dają sobie spokój :-) ostatnio na chrzcinach jakas stetryczala ciotka przyszła ją dotykać jak siedziała u baby, ale jak zupełnie odruchowo się na nią popatrzyłam to szybko poszła :-D

Jedziemy dziś na cały dzień do moich rodziców, bo od trzech dni K nie mówi nic innego jak baba dada brum i ciągle do nich dzwoni z tel zabawkowego, a ze nic nie słyszy to wali się nim po głowie :-(

A udało mi się wylicytowac kombinezon Wójcika. Może nie aż tak tanio jak Edysiek ale też ok 50zl plus przesyłka. Licytuje jeszcze drugi. I dla nowej malizny tez juz kupiłam :-) tez używany za 30. :-) jak będę miała chwile to wrzucę linki.

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Dzień co prawda zaczęłam o 6:10, ale słonko od rana świeci to i humor dobry. Ogarnę trochę w domu i lecę na ogród.

Myszko ja też ciekawa skoczka :tak: Widziałam kiedyś taką krowę do skakania w chińskim centrum i zastanawiałam się nad zakupem.

Co do zaczepiania to moja z babcią chodzi na spacery i potem jak ja idę to różni ludzie do niej zagadują, ja nie znam ale się nie odzywam bo wnioskuję, że moje dziecko jest znaną osobistością na wsi :-D

Katjuszka super, że udało się upolować okazje. Czekam na zdjęcia.
Nie wiem czy pisałam, ale kombinezon który kupiłam jest śliczny :tak:

Katjuszka ja też fotki poproszę :)

Edysiek to Ci się gwiazda trafiła :)

My po bardzo kaszlącej nocy, nie wiem czy uda się do poniedziałku wytrzymać czy trzeba będzie dzisiaj prywatnie iść bo H już rozłożony. Niechętnie jednak bardziej obstawiam opcje płatną dzisiaj :/ do poniedziałku może być już bardzo źle.

Katjuszka trzeba było napisać, że chcesz dla najmłodszej kombinezon to bym Ci wysłała, bo mam na 62 i zalega mi w szafie. ;)

Ja też myślałam nad tym gumowym skoczkiem. Na razie ma piłkę i hulajnogę w domu to szaleje.

Ancona zdrówka dla H.

Moją też ludzie zaczepiają, czasem dotkną, ale to rzadkość.

reklama
DJMka haha... za późno, wczoraj przyszedł.. ale ja kupiłam 50/56 a to i tak wielkie...

wrzuciłam na szybko linki na zakupowy, bo m poszedł z K segregować pranie.. skarpety się skończyły :rofl2:

Do góry