reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina jak łódki,gdzie?;-)

KATJUSZKA u mnie sypie cały czas,zakopałam sie dziś wózkiem parasolką w śniegu:szok:,ale moja była,pomacała snieg i chyba nie spasował bo tylko pokazuje na okno że jest uuu i nie ciagnie na pole;-)
Ja za to mam dość bo wszystkie drzewka pochylone i połamane od nadmiaru śniegu:confused2:

MADZIKM melduj sie bo taka długa nieobecność jest już niepokojąca.

Ostatnia edycja:
reklama
Zimowy spacerek;-)

Załączniki

• thumb.html.jpg
    thumb.html.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 35
Zimowo w pl się zrobiło. Tutaj póki co to jest 13 na plusie. Podobno zapowiadają zimę stulecia w UK.

Idę zaraz na poszukiwania butów na F bo te co ma to juz tak wytyrał, że wstyd na nogi mu założyć.

Czy wy dajecie dzieciakom nutelle? Bo byłam z lekka zszokowana jak matka (Polka) na placu zabaw wciskała około rocznemu dziecku kanapkę z nutellą [emoji53] no chyba, że ja jestem jakaś zacofana bo mój by to łyknął jak pelikan żabę [emoji39]

Mika mój starszak je tylko kanapki z nutellą,młodej nie dawałam wolę żeby zjadła z twarogiem czy szynką albo żółtym serem.Choć moja kuzynka[lekarz]mówi że wolałaby żeby jej córa jadła nutelle zamiast kiełbase;-)

Milenka jaka zima u Was :szok:

Mika u nas nutellę je tylko starszak chociaż gdybym dała H to pewnie by wcinał. Wczoraj zwinął kawałek cebuli i chciał jeszcze :laugh2:

My właśnie wracamy z kontroli u audiologa (wszystko OK) i zajechaliśmy po drodze do decathlonu, buty zimowe na H nie było ani jednej pary w jego rozmiarze ale przynajmniej kupiliśmy czapkę :-)

Ostatnia edycja:
Buty w łódki? Na zimę to chyba lepsze w balwanki? :-)

Mika ja to z tych matek polek co by nutelle dały ale K się nie tknie. Ona w ogóle słodyczy niet. Tzn to dobrze, ale czasem aż się ludzie dziwią, że np bita śmietana czy lody powodują u niej obrzydzenie. Raz raz zjadła 1/3 połówki jajka kinder a to i tak szok. Choć ostatnio przyprawila nas o lekką konsternacje, gdy zjadła kostkę czekolady...gorzkiej :-D to chyba efekt dziecka wychowanego na nutramigenie ;-) ale jak mówię nie narzekam.

Gorzej z normalnym jedzeniem. No z nami je tak wybiórczo, że szału można dostać. A z nianią dziś (przy mnie) zjadła cala dużą miskę zupy tak gęstej ze łyżka stała i jeszcze na dno zaglądala. Normalnie depresji dostanę od tego..

Nie no Starszaki plus Nutella - dla mnie ok ale takie mniejsze hmmmm
Rękę daje uciąć, że to byłaby miłość F jakby tylko spróbował.

Mika jak się ma jedno dziecko to można je wychować bez nutelli ;) moja młodsza latorośl szału dostaje, jak nie dostanie tego, co brat, więc nie będę wymieniać, co już jadła. Wolę dać jej spróbować niż uczyć starszego jedzenia pokryjomu przed siostrą.

Młoda mi się wczoraj rozłożyła. Temp. powyżej 38, dziś doszła do 39. Byłam z nią u lekarza, ale nic nie wyszło. Dostała neosine i leki przeciwgorączkowe.

Djmka zdrówka dla Was!

U nas lepiej, inhalacje działają cuda :) po każdej H tak się oczyszcza że mu gil do pasa wisi :)
Odnośnie bucików to od 22.10 (czwartek) będą fajne w lidlu :) i polary i kombinezony :)

reklama
Do góry