reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa o kurde, to ciężka noc za Tobą.

Milenka ja Młodemu za poleceniem farmaceutki kupiłam sinupret na zatoki. Zwykle brał pneumolan. Od 2 dni bierze i ładnie mu wyczyściło jak na razie. Przynajmniej może nos wysmarkać, a tak wszystko wisiało.

Kasiu już nawet wiem, gdzie pojedziemy następnym razem. Julko jest za to zachwycony kulką z wczorajszej zabawki i cały dzień ją nosił, a teraz z nią śpi :-)

Milenka doskonale Cię rozumiem, bo znam ból zatok.

Truskawkowa, a co m przeskrobał.

Mika zapomniałam zapytać. Jesteś sama czy z mężem?

Milenka Klara na roczek dostała duplo dwa zestawy, ostatnio jej dokupilam używanych trochę i ona w zasadzie codziennie się nimi bawi, najbardziej lubi ludziki i zwierzątka i przypinac je do domku który jej budujemy lub do autka tez z lego :-) ale ceny są straszne, nawet używanych :-(

He he Agunia też mam pewną propozycję bo całkiem zapomniałam że blisko mnie jest pewne miejsce:tak: Taka mała rzecz a cieszy Julka:)

Truskawkowa to mówisz combo miałaś w domu. Czym Ci m podpadł?

Mika a jak F po takim długim pobycie w innym miejscu zachowuje się w domu? Mój K im jest starszy tym trudniej mu się odnaleźć w innym miejscu a potem w domu jest rozregulowany:-(

Kroczek - nigdy nie zauważyłam jakichś niepokojących zmian w jego zachowaniu...bo jakby nie patrzył to dwa domy średnio co dwa miesiące. Wiadomo musimy znowu nauczyć sie być sami całymi dniami i to bedzie wymagało trochę czasu ale myśle, że damy radę. Chociaż teraz jest starszy i bardziej kumaty to moze być nieco ciężej.

Witam z kawusią :-)
Już słoneczko wyszło więc ciepły dzień się zapowiada. Choć rano znowu był przymrozek, któregoś dnia jak rano wstałam to było -4 :szok: Kwiatki pomarzły na ogrodzie, trzeba brać się za porządki.
Wczoraj pojechałam do Lidla, bo miały być fajne ciuszki, ale kupiłam jedynie bluzę z polaru. Fajne były kurtki zimowe dla dzieci i tylko 49,90. Tylko ja byłam sama i nie za bardzo chciałam kupować na oko. Ale to, że pojechałam sama to na luzie mogłam sobie też coś kupić.
Po południu idziemy do znajomych, trzeba odnowić życie towarzyskie ;-) Idziemy z dziećmi, bo tam też są dzieci i Kigusia ma koleżankę.

Kroczek, Agunia super że spotkanie się udało. Trochę mi szkoda, że mieszkam tak daleko od wszystkich. A tak pojechać tylko, żeby się spotkać to na razie nie wchodzi w grę.

Katjuszka z imieniem jeszcze zdążycie, może coś ci wpadnie w ucho. Ja do 7 miesiąca nie znałam płci więc nad imieniem się nie zastanawiałam, a potem Angela wymyśliła imię dla siostry.

Viltutti jesteście już w domu?

Mika kiedy wylatujesz?

Milenka
ja się zastanawiałam nad duplo, ale cena mnie zniechęciła. Może pomyślę przed świętami.

Dzień dobry. Wrzucę Wam później link do klocków które są skopiowane przez naszych kolegów z ChRL ;-) są identyczne jak lego, nawet rysunki takie same, a cena 1/3 :-)

Po trzech pobudkach i jekach nocnych dopiero wstajemy.. jakby mi znowu po takiej nocy o 6 wstała to chyba bym się popłakała..

reklama
Do góry