reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti szybkiego powrotu do domu! Dobrze że O już lepiej a nowe klocki zawsze są fajne :D mam nadzieję że u Was na dłużej niż 5 min. ;-)

Katjuszka najważniejsze że malutka zdrowo rośnie a imię wkrótce się znajdzie :-) może K coś podpowie ;-)

Madziolina zazdroszczę wyjazdu nad morze :-)

Mnie od 15stej znieczulenie trzyma po wizycie u stomatologa i mogłoby już odpuścić bo zaczyna to być wkurzające :confused2:

reklama
Bardzo cieżko mi coś więcej naskrobać ale obiecuje, że od poniedziałku wracam do Was [emoji5]️

F dokazuje aż "miło". Wczoraj nauczył sie chodzić do tyłu [emoji57] co trochę nam utrudnia codzienna egzystencje.

Ancona - współczuje, ja w tym tygodniu tez to przechodziłam.

Moje polskie wakacje dobiegają końca, trochę załatwień i jeżdżenia - tak to jest jak sie wszystko zostawia na ostatnia chwile. Z najważniejszych to odebrałam wyniki cytologii i wszystko jest ok.

Mika cieszysz się że już koniec wakacji w pl czy żal wyjeżdżać? Powodzenia w ogarnięciu spraw bo tak na ostatnią chwilę to może być różnie; -)

Zapomniałam napisać że coś się zrobiło mojemu dziecku i uwielbia inhalacje :szok: jak tylko widzi inhalator to ząbki szczerzy :-D sam sobie maseczkę trzyma siedzi po 15minutach i tylko problem jest z zabraniem hehe wtedy ryk na całego :rofl2

Ostatnia edycja:
Ancona - cieszę sie i nie. Tutaj pomoc w postaci dziadków ogromna, pójście do toalety bez widowni bezcenne itp. A tam....mąż i nasze życie.

Melduję się dziewczyny po bardzo, ale to bardzo miło spędzonym popołudniu spędzonym w towarzystwie Julka i Aguni:) Strasznie fajne są takie spotkania na żywo:) po takiej znajomości przez internet:tak: i mimo że chłopcy nie pozwolili nam za bardzo na rozmowę to koniecznie musimy spotkać się kolejny raz:tak:

Mika rozumiem Cię doskonale bo ja ostatnio załapałam potężnego doła z powodu ciągłego siedzenia w domu:-( tak więc jak dla Ciebie tak i dla mnie pomoc Dziadków jest bezcenna:tak:

Ancona ja też miałam jakiś czas temu język kołkiem do wieczora po wizycie u stomatologa:no:

Katjuszko bardzo fajnie że wszystko jest w porządku:) A imię może faktycznie Klara Wam pomoże wybrać:)

Viltutti zdrówka dla O. Lepiej bawić się tym Lego w domku:tak:

Truskawkowa mam pytanie. Wspomnialas ze groprinosinu nie laczyc z wit. C. Możesz wyjaśnić dlaczego? Nam tak pediatra przepisał i nawet nie wspomnial żeby w innych godzinach podawac.

Wiesz co- nie wiem. Tak mi alergokog mówiła w czerwcu. I teraz jak Isoprinosin przepisała sama zapytałam, bo nie byłam pewna. Tak, nie łaczy się z wit C. Nie dopytałam dlaczego bo dzieci po 3 godz w czekania w kolejce miały serdecznie dość.

MYSZKA proszę w necie jest wszystko;-),neosine a gropro to to ten sam skład
[h=2]10. Czy Neosine można podawać razem z witaminą C?[/h] Lekarze nie zalecają stosowania inozyny pronobeksu razem z witaminą C (kwasem askorbowym). Inozyna może czasowo podwyższać poziom kwasu moczowego. Wytrącanie kwasu moczowego jest jeszcze bardziej zwiększone w środowisku kwaśnym, które to może być wynikiem przyjmowania witaminy C.

reklama
Ja dawałam neosine razem z witaminą c wychodzi na to że wszystko trzeba konsultować z wujkiem google:baffled:

VILTUTTI wychodzicie dzisiaj?zainspirowałaś mnie lego duplo moja nie ma a ciekawa jestem czy by się zainteresowała,może na mikołąja jej kupię.

Ja walczę dalej teraz zatoki bolą,od jakiś 3lat łąpią mnie kilka razy w roku i orzeważnie tylko antybiotyk daje radę.Moja wyła od rana i o 10 poszła spać wiec nie wróży to nic dobrego pewnie odemnie coś łapie.:confused2:Nie mam weny i nie pamiętam co komu,wczoraj od rana mieliśmy ognisko ze szkoły a zimno było rano.

Do góry