reklama
Ale się tu działo wczoraj!!! Ale może to lepiej że nic nie wiedziałam bo i tak bym się napić z Wami nie mogła :-( Tylko coś się impreza wcześnie skończyła!
U nas pogoda super, niebo całe zachmurzone ale cieplutko bo 26 stopni więc siedzę z łobuzami na tarasie.
U nas pogoda super, niebo całe zachmurzone ale cieplutko bo 26 stopni więc siedzę z łobuzami na tarasie.
madziolina_p
Fanka BB :)
A moj maluch pierwszy raz od urodzenia temp 37,9
milenka30
AGUNIA u mnie jednak też słoneczko nie wyszło ale dla mnie lepiej na spacery;-)
MADZIKM a co z Tobą??
MADZIOLINA zdrówka dla M,a ty wracasz do pracy czy na wychowawczy idziesz jak wam się przymusowo plany zmieniły?
Moja jeszcze spi bo pózno zasnęła
MADZIKM a co z Tobą??
MADZIOLINA zdrówka dla M,a ty wracasz do pracy czy na wychowawczy idziesz jak wam się przymusowo plany zmieniły?
Moja jeszcze spi bo pózno zasnęła
Edysiek
odkrywca
Dzień Dobry :-)
Nawet udało nam się pospać do 7. Kolejny ciepły dzień się zapowiada. Wcale mi to nie przeszkadza, z lubością łapię ostatnie promyki słońca.
Kroczek Ty mi tu nie wyskakuj z 15 stopniami, ja czekam na piękną polską jesień (a to tak 20-22 stopnie). Potem tylko plucha i zimno przed nami.
Nawet udało nam się pospać do 7. Kolejny ciepły dzień się zapowiada. Wcale mi to nie przeszkadza, z lubością łapię ostatnie promyki słońca.
Kroczek Ty mi tu nie wyskakuj z 15 stopniami, ja czekam na piękną polską jesień (a to tak 20-22 stopnie). Potem tylko plucha i zimno przed nami.
Myszka7_2005
Ja też mam dość upałów, u nas od rana ponad 30 stopni na dworze piekło a w mieście koncerty bo nasz bulwar wygrał konkurs Europa to my. Mnóstwo atrakcji dla dzieci no i tany tany
Od rana próby więc tłumów nie ma i nasz Bąbel potanczyl chwilkę. No i uciekalismy do domku bo tu jednak chłodno. Tylko tak jak Kroczek_K Twój K nasz też z tych dzieci co na dworze najlepiej się czuje więc to siedzenie w domu to jak areszt.
TruskawkowaMamba
Jestem, żyje, sił po imprezie nie mam ;-)
reklama
madziolina_p
Milenka, maly do zlobka, a ja do roboty. Ostatecznie wroce do swojej, ale mam tez kilka rozmow kwalifikacyjnych.