reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1440847476.323493.jpg u nas taka temeratura w cieniu, duszno i wyglada jakby zaraz zza rogu miała wyjsć jakaś burza [emoji3]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440847476.323493.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440847476.323493.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 30
Ale się tu działo wczoraj!!! Ale może to lepiej że nic nie wiedziałam bo i tak bym się napić z Wami nie mogła :-( Tylko coś się impreza wcześnie skończyła!
U nas pogoda super, niebo całe zachmurzone ale cieplutko bo 26 stopni więc siedzę z łobuzami na tarasie.

AGUNIA u mnie jednak też słoneczko nie wyszło ale dla mnie lepiej na spacery;-)

MADZIKM a co z Tobą??

MADZIOLINA zdrówka dla M,a ty wracasz do pracy czy na wychowawczy idziesz jak wam się przymusowo plany zmieniły?

Moja jeszcze spi bo pózno zasnęła

Dzień Dobry :-)
Nawet udało nam się pospać do 7. Kolejny ciepły dzień się zapowiada. Wcale mi to nie przeszkadza, z lubością łapię ostatnie promyki słońca.
Kroczek Ty mi tu nie wyskakuj z 15 stopniami, ja czekam na piękną polską jesień (a to tak 20-22 stopnie). Potem tylko plucha i zimno przed nami.

Hejka wszystkim:)
Edysiek no dobrze te 20 stopni może być;-) ale poważnie powyżej dziurek w nosie mam już te upały. Tym bardziej że K bywa całymi dniami na dworze:no:

Ja też mam dość upałów, u nas od rana ponad 30 stopni na dworze piekło a w mieście koncerty bo nasz bulwar wygrał konkurs Europa to my. Mnóstwo atrakcji dla dzieci no i tany tany :) Od rana próby więc tłumów nie ma i nasz Bąbel potanczyl chwilkę. No i uciekalismy do domku bo tu jednak chłodno. Tylko tak jak Kroczek_K Twój K nasz też z tych dzieci co na dworze najlepiej się czuje więc to siedzenie w domu to jak areszt.

reklama
Do góry