reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa - dokładnie masz racje [emoji38] chociaż w sumie to pewnie stoją wzorowo przy Żelazku a nie tracą czasu na forum jak my [emoji23]

reklama
Niech każda dowody zbrodni schowa głęboko i jutro od rana meldujemy sie po kolei [emoji56][emoji56][emoji56][emoji56]

Dobranoc [emoji8]

Witam :-)
Moja obudziła się o 5, wzięłam ją do siebie to przez godzinę walała się po mnie i wstałyśmy po 6. Teraz już chodzi i marudzi, bo jest śpiąca. Na dworze na razie nieciekawie, ponuro i mglisto.

Witam z kawą z łóżka. Moje dzieci robią sajgon a ja dostałam@ i mam to gdzieś.
U nas upały do wtorku mają być. Ostatni weekend wakacji to młodemu trzeba zorganizować. Dziś teznia w Wieliczce coby jodu zaczerpnąć, plac zabaw i pizza a jutro nad wodę może ale mamusia nie skorzysta jak zwykle.

Mika trzeba się wyjątkowo wykazać żeby na bece zaistnieć heh

reklama
Dzień Doberek:)

Głowa mi pęka;-) ale raczej nie od Radlera:-D Dziecko obudziło mi się o 6 i już myślałam że w końcu będzie normalny, chłodny dzień a tu niestety Słońce napiera już niemiłosiernie:crazy: Poważnie ja chyba jestem jakaś inna ale mam dosyć lata i marzy mi się chłodna ale Słoneczna jesień. Już cieszę się na przyszły weekend ma być 15 stopni ciepła:tak:

Milenko no to widzę napięty grafik na ten weekend. Oby pogoda Wam dopisała i nie zmęczyła:tak:

Do góry