reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas nocka ok ale od rana też jest nie do ogarnięcia [emoji33]. Juz zdarzył guza nabić. O 8 było 27 w cieniu, co bedzie pozniej to strach pomysleć. Na pole w taki upał to chyba nie wyjdziemy póki co.

reklama
U mnie nocka ok. Wstał o 8:30 na mleko i poleżał jeszcze godzinke....ale te wieczory......wyje, spać nie chce. Zasypia ok 22-23.....ide troche na słoneczko:-)

U nas tez juz 28 stopni a My po spacerku i drzemka. :)
My tez jutro mamy szczepienie mmr - będzie się dzialo :) kupiliśmy nawet prezencik malemu he he a raczej jakies przepustwo na łzy.

Witam z kawką,młoda po wielkiej wojnie zasnęła.
Zupka kalafiorowa zrobiona a mąż zażyczył sobie fasolkę po bretońsku,stanie przy garach przy tej pogodzie to katorga:baffled:,na drugie chyba tylko frytki zrobię bo mi już duszno.
Rano kupiłam w końcu jaja wiejskie i umówiłam sie na przyszły tydzien na mleko prosto od krówki;-)zobaczę czy młodej podejdzie,jak tak to 2razy w tygodniu będe sobie chodzić do nich po naturalny nabiał.

OLIWIA,ZUZANKA Kudawa to wasze tereny,dajcie jakis namiar bo mi sie nie chce szukać nawet.

KATJUSZKA melduj jak tam po pracy

MYSZKA mojej smok na pocieszenie starcza a przkupyanie to jeszcze za wcześnie,bo i tak nie z kuma;-),syn jak był starszy to mu mówiłam że jak bedzie dzielny to pójdziemy kupić cos w nagrode.

Ale wybrałyście Sobie czas na szczepienie,upały nadeszły i będziecie sie kisić w domu:eek:
Wczoraj zamówiłam starszakowi sandały i amm nadzieję że dojdą do soboty bo bidok sie w adidasach gotuje,i mnie znowu zaslepiło i wzięłam młodej takie
1wi-11jpg_ehxerpp.jpg

Ostatnia edycja:
Milenko piękne buciki:)
A co do naturalnego nabiału to zazdroszczę bo też bym chętnie brała ale nie mam skąd. Wprawdzie sąsiad ma krowy i kury ale wszystko tak brudne że się odechciewa mleka i jajek.

Milenka a co ma wspolnego szczepienie z siedzeniem w domu? U mnie z góry wyznaczają terminy, więc pogody nie da się przewidzieć. Idę kłaść wrzaskuna.

DJMka to chyba chodzi o to że po szczepieniu mmr nie może dziecko przez kilka dni po ostrym Słońcu chodzić.

reklama
Chyba podesłałyście trochę tej pogody bo wprawdzie zachmurzone niebo, ale jest ciepło, tak koło 23 stopni i przede wszystkim nie wieje, tyko jakaś lekka bryza!. W sumie idealna pogoda dla Katjuszki ;-)

Do góry