reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas najfajniejszy jest....odkurzcz. Do nowego zapałał miłością bezwzględną, ale nie pogardzi też zabawkowym. Poza tym wszelakie samochody i ..pilot....

reklama
Madziolina - gratulacje.

O ile nocka super to poranek zaczął sie fantastycznie [emoji16], F po otwarciu szafki z uporem maniaka próbował nią trzaskać, oczywiście z drugą ręką w środku. Ratując go przed przytrzasnieciem palców włożyłam swoje .... Kciuk mam spuchnięty na diabli, paznokieć siny... Teraz to tylko sie modlić żeby nie schodził bo raz juz to przechodziłam i podziękuje.

U nas ma być 32 stopnie przy tej wilgotności powietrza, juz jest "wesoło"[emoji15]. Będziemy siedzieć w kuchni na płytkach hehe chociaż kuchnia od rana bardzo źle mi sie kojarzy [emoji29]

Ostatnia edycja:
Mika współczuję. Ostatnio sama poświęciłam swojego palca, ale nie bylo tak drastycznie.

Truskawkowa u mnie od rana świeci, ale dopiero cieplej się robi.

Witam :)
Nocka hmm H kilka pobudek z płaczem i paluszkami w buzi - pewnie jeszcze jakaś zębina daje o sobie znać dostał ibuprofen i zasnął do 4:30 na mleko i później do 7 spał. Jeszcze K urządzał mamusi pobudki kasłał tak że pewnie pół bloku słyszało a rano koncertowaliśmy wszyscy :-D

Żeby miło zacząć dzień rano przy śniadaniu miałam niezapowiedzianą wizytę teściów :confused2: ale jak tylko zjadłam ubrałam chłopaków i wybyliśmy na miasto przy czym powiedziałam że mogli przecież zadzwonić czy planów nie mamy a tak to dowidzenia :-p
Nie dawno wróciłam, H śpi i mam chwilę dla siebie :-) zamówiłam H opalacze (rampersy) w smyku rozm 92 i mam nadzieję że będą dobre bo większych nie było a na upał to jest wygodne dla bąbla.

Hejka:)

Zrobiłam dzis zakupy na cały tydzień bo jak to bywa to nie sypie sie jedna rzecz tylko wiecej. Auto jak sie okazalo mialo rozrusznik do dupy juz ale zeby nie bylo wesolo po naprawie rozrusznika okazalo sie ze jakies kable tez sa do roboty bo samochod nadal nie jezdzi. Oczywiscie auto musimy pozyczac a ja tego tak nie lubie:/

Ancona teściów masz okropnych:/ Jak można kogoś nachodzić z rana samego:/

U nas się już zrobiło gorąco i nie wyobrazam sobie weekendu przy prognozach ponad 30 stopniowych:( Zaraz poczytam o alergii na Słońce bo już dziś znów zaczelam kichac:/

reklama
Do góry