reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka u nas inhalacja wygląda tak: włączam tv i telefon (bajki) siadam po turecku H sadzam przed sobą i jedną nogą tak jakby go blokuję i jedną ręką go trzymam a drugą inhalator wiem wygląda to strasznie ale wyrywa się tylko przez chwilę po czym stwierdza że nie ma ruchu i siedzi grzecznie :-D

reklama
K podobnie jak u Edysiek woli bawić się rzeczami nie przeznaczonymi do zabawy, chociaż nie powiem ma kilka ulubionych zabawek którymi bawi się namiętnie m.in. kosiarką którą jeździ po całym podwórku, wszystko co ma kółka też nadaje się do pchania:), ostatnio odkrył że można ciągnąć za sobą zabawki na sznurku. Książeczek ma dużo ale ponieważ siedzimy na dworze cały dzień to póki co nie wykazuje większej chęci na ich oglądanie. Przynosi tylko czasami rano do łóżka żeby mu poczytać.

Ancona zdrówka dla Ciebie i H:)

Ja nie mam problemu z inhalacjami. Arti siada w foteliku łapie maseczke i sam się inhaluje. A reklamy do tego to obowiązek. Bez reklam nie ma inhalacji.
Zdrówka chorowitkom.

My wstalismy o 7, ale o 4.40 kot mi przy uchu miauczec zaczal, zeby go wypuscic- malpiszon!
Dziewczyny, nie pisalam Wam, 23.06 bylam na usg i jest kruszynka z serduszkiem! Dzis mam 8 tydz i 5 dzien :-)

reklama
Widzę, że kawka już się leje. Ja też poproszę, bo zapomniałam kupić mleko do pracy, a bez nie ruszę.

Truskawkowa, Ancona zdrówka.

W kwestii zabaw i zabawek to u nas kipi testosteronem. Najfajniejsze są brum brum i okazuje się, że wszystko może służyć jako ukochany sprzęcior, w tym również moje białe poduszki, które wczoraj froterowały podłogę na balkonie. Poza tym wszystko co można pchać, a najlepiej jeśli jeszcze przy okazji można używać przy tym siły, jak np. pufy, czy jego wózek na spacerze. Książeczki są ok, ale liczą się tylko te z brum brum.

Do góry