reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mhm współczuję chodzenia z dwójką, bo ja jedną mam problem ogarnąć..

K poszła spać o 20:30 (jak na nią to bardzo wcześnie), na jedzenie wstała o 5 i z małymi jekami pospala do 9.:szok:
Juz się martwić zaczęłam, ale chyba jest ok, bo normalnie się w miarę zachowuje..

reklama
Kanapki do pracy? Pamiętam taki okres kiedy to mnie mąż robił bo on wychodził pierwszy więc robił i dla mnie i dla siebie. Ale żeby wstawać po to specjalnie??? Truskawkowa - baczność, ogarnij się i bunt pełną parą :-p
Moje Diabliska padły ale mi w uszach jeszcze piszczy. Ja się niedługo wykonczę, naprawdę :-(

Witam po weekendzie,oczywiście cały sama z potworkami;-)

TRUSKAWKOWA już kiedyś czytałam że wstajesz robić m kanapki,ja za 10lat małżeństwa ani razu chyba mu nie zrobiłam;-)

DJMKA ja mam ten luksus że ośrodek pod domem prawie,to młodego na chwilę zamykam idzie do kompa a ja smigam sama z małą.

Moja już na drzemce,coś taka ospała ogólnie.

Milenka ja bym go mogła zostawić, bo mąż po nocce będzie spał, więc w razie czego by go obudził, ale wolę go zabrać.

Rila nie dysponuję, choć dochodzę do wniosku, że przydałoby się na kryzysowe chwile coś ;)

Młoda zasnęła po 8.30 i nadal śpi...

Ostatnia edycja:
K właśnie padł na drzemkę i o dziwo sam się do niej przykładał.

Agunia nocka w miare ok ale pobudki to raczej wina zebow niz wrazen. Az sie krzywi jak cos ma zjesc wiec najlepiej wchodzi mu mleko. Mial szanse odreagowac troszke te wrazenia wiec spokojnie sobie spal.

Jejciu dziewczyny wspolczuje wam tych wizyt u lekarza itp.

Czy jest jeszcze kawa bo na mnie taka pogoda zle wplywa:/

reklama
Truskawkowa w Iciązy wstawałam robiłam kanapki i obiadki... teraz wszystko pod dzieci dostosowuję i to mi mąż robi kanapki.

Milenka ja bym go mogła zostawić, bo mąż po nocce będzie spał, więc w razie czego by go obudził, ale wolę go zabrać.

Rila nie dysponuję, choć dochodzę do wniosku, że przydałoby się na kryzysowe chwile coś ;)
Młoda zasnęła po 8.30 i nadal śpi...
DJMka przyznam że teraz już mam luz ale jak młody wył przez pół roku to mąż białej gorączki dostawał. A najgorsze że O wył a obrywało się M bo starszy a też próbował na siebie uwagę zwrócić:baffled:
Teraz tylko pojedyncze dni wyjca bywają więc da się przeżyć.

Kroczku ja tez piję drugą kawę. Jakieś wariactwo z Tą pogodą...
Dziś dostałam od gina bana na białą, zieloną i czerwoną herbatę.

Do góry