reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hejka:)
Dziecko mi dzis wstalo o 5.30 i o zgrozo padl dopiero po 13 na drzemke. Dam mu pospac ile chce bo dziadkowie dzis przyjezdzaja wiec moze isc spac pozniej:)

Truskawkowa ale sprzecior:)
Ja na jutro obiadek gotuje zeby nie siedziec w garach jak moge z mama przy kawce posiedziec. A dzis grilla napalimy. Jutro na obiadek bogracz:)

reklama
Mika weź mnie ze sobą!!!

Kto mi dziecko podmienił? Noce to jakiś koszmar. Pospała prawie do 7, ale ciekawe kiedy na spanie padnie. Nie poznaję własnego dziecka.

Zamiast kawy coś na uspokojenie by się przydało...

Meldunek się. O ile naprawdę dobrze się czuję to ogólnie ledwo żyję. Cały czas bym spała :-(

K w dzień nawet łaskawa, bo cały czas za ojcem łazi lub wczoraj za babą. Gorzej w nocy bo zęby znów. Tylko nie wiem nawet które, zupełnie już wyczuć nie umiem. Na pewno lewa dolna dwójka została a co się jeszcze pcha to nie mam pojęcia. Nie wiem też jak ja się w pracy ogarnę z tą sennościa..

Meldujemy sie i My. Nocka nawet znosna. Reszte pozniej napisze bo teściowa nas nawiedzila i mam nerwa.
U nas pogoda sloneczna więc cały dzień na dworze. Maly padl o 18:30 ale juz zaliczylismy pierwsza pobudke :( niestety ząbki też dokuczaja - dolna lewa dwójka ijest chwilami ciezko.
Ostatnie posty o tesciowych i zieciach gejach były BOMBOWE :) zaplulam ekran i nie mogłam odpisac :)

Ostatnia edycja:
Jestem:)
Rodzice byli i pojechali. Kubuś się wyszalał ale zębiska nie dają spokoju. Ja też nie umiem wyczuć co idzie i w gębę nie da sobie zaglądać więc czekamy albo na 4 albo na 3.

Pogoda do tyłka ale udało nam się na godzinkę wyrwać na Dni Radomska. Oczywiście za głośno i za tłoczno dla mojego synka. Płacz był więc tylko balona z helem dostał i tygryska puszczającego bańki:) Ja z m wzbogaciłam się o bezpłatne kupony na badanie tarczycy i cholesterolu oraz wątroby:)

reklama
Co tu tak cicho????
U nas noc ok-cała przespał i wstał o 8:30 (tyle, że zasnął o 22).
M mnie wczoraj wyprowadził z równowagi i...nie dość, że spał w salonie to jeszcze kanapki do pracy robił sobie sam.oooo taka wredna jestem:-D O tym, ze z nim nie rozmawiam nie wspomnę;-)
Robię kawe-kto zamawia???

Do góry