reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

WITAM z kawą w ten pochmurny dzień

DJMKA moja też po 4 wyłą z zamkniętymi oczami i zaczęła amm wołać,zjadłą butlę i spałyśmy do 7,15.Mnie przerażają 2miesiace z tymi potworkami już siedzi u młodego w pokoju i się kłucą zaraz brat ją wystawi za drzwi

ANCONA myślałam że w całęj Polsce obowiącują świadectwa opisowe od 1-3?u nas było wyróżnienie a pasek możliwy w 4klasie

reklama
Znów coś po łączach poszło ...mój po mruczeniu a pozniej wyciu padł na drzemkę.

Wpadajcie do mnie bo mamy super pogodę [emoji6]

U nas też pogoda do d... chociaż nie pada więc dobre i to! Chłopcy mnie też już zmęczyć zdążyli, O od rana robi afery i drze się nie wiadomo o co, a J dla towarzystwa mu wtórował. Uspałam ich i mam nadzieję że wstaną w lepszych nastrojach.

U nas pogoda piękna :-) już pranie powieszone i pościel wietrzy się na balkonie :).
H już po 25 min drzemce :sorry:

Milenka K dostał tak jakby dwa jedno opisowe od wychowawczyni a drugie z czerwonym paskiem tzw u nas świadectwo dyrektora za bdb wyniki w nauce i zachowanie i to tylko kilka osób dostało.

Dzisiaj butwinka na obiad :-) pierwszy raz w życiu o 10.00 miałam już zupę ugotowaną hehe

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Właśnie wróciłyśmy z 2 godzinnego spaceru, który mała przespała. Po południu idziemy po mojego chrześniaka i wyruszamy na plac zabaw. Pogoda nawet niezła, z tym że pochmurnie a duszno.
Mała szaleje, ale ja się nie przemęczam bo babcia z dziadkiem latają :-p

Truskawkowa fajny sprzęt :tak:

reklama
Mika - podeślij pogodę bo u nas ostatnio typowo Irlandzka :no: Wieje,słonce, leje i tak na przemian a dziś na dodatek tak duszno, że masakra.
Mała śpi a ja się chyba poczęstuję tą kawą i przyłożę na chwilę głowę do poduszki, ot żeby poczytać w spokoju:tak:

Do góry