reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
DJMKA ja lubię moją stroić,twoja L jak pamietam z fotek też ma fajne ubranka:tak:.
Płaszczyk jest next mała dostała w tamtym roku w prezencie od mojej przyjaciółki z UK

RILA a wiesz że szukałam na allegro żeby kupić czapkę w takie groszki do tego płaszczyka ale okazało sie że w tamtym roku kupiłam ta opaskę;-)

Milenka bo ja ją czasem ubiorę "do ludzi", ale ogólnie szkoda mi jak ona u rodziców po podwórku grasuje i potrafi się wysmarować truskawką albo mazakami. A kurtkę z piratem ma po bracie ;)

DJMKA no domyśliłam sie ze po bracie;-),a myślisz że jak moja wygląda jak ona na czworaka wiecznie grzebie w ziemii,wszystkie rajtki i getry jak wyrośnie idą w kosz bo nic sie nie nadaje żeby komuś dać.A z kiecek wyrasta szybko bo nosi rzadko;-)

Dlatego ja do rodziców ubieram ją w gorsze ubrania, bo sensu nie widzę w strojeniu jej. Jak gdzieś wychodzimy to wtedy wygląda jak dziewczyna ;) chociaż ostatnio w przedszkolu była w kurtce z piratem, dresie i fioletowej czapce z kwiatkiem. :D taka laska ;) tak samo po Młodym mam bodziaki do samodzielnej nauki jedzenia ;) żeby żal mi nie było, że nowe, a się nie odpiera i klops.

DJMKA mi w sumie nie szkoda bo wiecej dzieci nie będzie:-D,nie znaczy to że ubieram ją w tiule na codzień.Z tym że ja najwięcej w domu na wiosce to brakuje okazji żeby ją lepiej ubrać.A bodziaki do jedzenia najlepsze z biedronki bo do niczego innego sie nie nadają;-).Jak L miała kwiatka na czapce to wiadome że dziewczyna:happy:

EDYSIEK twoja juz chodzi w tych z bambi?masakra jakie to szerokie:szok:

MYSZKA ja sie zgadzam z tym w 100%,powinno sie co najmniej rok opłacać pełne składki żeby dostać macierzyński i do tego taki wysoki.Nawet na bb jest trochę lasek co w ciąży zakłądały firmę żeby oszukiwać.Ale inaczej powinno się naliczać od kobiet które 2lata maj,a firmę i powinna dostac taki macierzyński za jaki płąciła składki anie podnieść składkę przed porodem i brać więcej.

Ostatnia edycja:
Milenka moja już z Bambi wyrosła, Ale miała rozmiar 74. Tak jak piszesz szerokie a jeszcze się powyciągały, do niczego. Ale ostatnio kupiłam w Biedronce body na krótki rękaw ale całkiem innej firmy i bardzo fajnie się noszą. I dobrze, bo wzięłam 2 paczki pakowane po 3.

Moja też po podwórku chodzi w gorszych ciuchach a na spacer ją ubieram ładnie. Sukienki ma i podwórkowe i wyjściowe, ale co z tego jak pogoda nie dopisuję i leżą w szafie.

I się pochwalę, że nauczyła się sama jeść widelcem :tak: I jeszcze się dokonania, żeby jej brawo bić. Oczywiście na razie tylko potrafi jeść to co się dobrze nabija np. parówki ;-)

reklama
Do góry