reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Może być Inka, a nawet Anatol:-)
Madzik jak E ??
Rila jak się czujesz??
Edysiek już rosół wow:-).
U nas dzis słonecznie- za to wczoraj kawa i tort na dworku, a reszta w domu bo lynęło:-/
Miłej niedzieli laseczki.

Widzę że nawet na pseudo kawę są chętne :-)
U mnie lepiej, ale zanim całkiem będzie ok to trochę minie, żołądek jeszcze boli, zresztą dół brzucha również, ale co tam, urlopu chłopcy mi nie dali więc trzeba przetrwać.

Rila zbożowa też dobra :) dobrze że już lepiej u Ciebie :)
Madzik jak E ?
Edysiek jak zwykle zorganizowana od rana :)

U nas noc nie fajna zasnął 22.30 a 1.30 wstał z takim płaczem ze nie mogłam go uspokoić noszenie na rękach i butla nie wiele pomogły i tak do rana. A po wstaniu mały z gorączką zaflukany i biegunka. Zapowiada się piękny dzień :/.

ANCONA witaj w klubie moja nocke miała bardzo złą,nawet mleko jej dałam ale coś ja na bank bolało,na drzemkę już godzinę temu poszła i trzeba będzie drugą zrobić dziś.

RILA jak chłopaki urlopu nie dali to wez na żądanie:-D

Milenka mój też już po drzemce teraz ibuprofen zaczął działać to ciut lepiej bo wyszedł z wózka i chodzi ale kupska już cztery były dzisiaj :/ właśnie znalazłam jeszcze trzy saszetki Tasectanu i mam nadzieję że mu pomoże.

Hejka:)
Rila ja taką słabiutką kawę pijam że Inka może być jak najbardziej:)

A co do urlopu to przypomniała mi się reklama z Alicją i chorą mamą;-)

U nas nocka lepsza niż dwie poprzednie bo podałam Nurofen i na to wygląda że ząbki nie bolały:)

Edysiek wow rosołek o tej porze:)

Ancona zdrówka dla synka.

U nas rewelacyjna niedziele...już wczoraj po imprezie starszakowi temp skakała, a dziś w porywach osiąga 39stopni.... boli go brzuch....oj jaką ja mam nadzieję, że to ten zespół nawracającej gorączki...bo jak nie to jutro lekarz;-(

reklama
Truskawkowa zdrówka dla starszaka i oby mu szybko minęło.
U nas biegunka narazie powstrzymana ale gorączkę ma cały dzień też w porywach do 39. Zobaczymy rano ale raczej pójdziemy do lekarza tak w razie czego bo później lekarz dopiero w czwartek będzie i przy okazji męża zaciągnę bo sam to nigdy nie pójdzie :baffled:

Do góry