reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek to jeszcze masz trochę wieczoru dla siebie ;-) mój z tego wszystkiego spał dzisiaj trzy razy po prawie dwie godziny więc teraz nie wiem kiedy padnie..

Zdrowka dla malych chorowitkow.
U nas tez dzis klopot z zasnieciem. Godzina lulania i to z wielkim żalem i placzem a zmeczony byl taki ze sam sobie aaaa śpiewał. Mam tylko nadzieje ze w nocy pośpi spokojnie. Dobranoc

Truskawkowa nie mam pojęcia czy się zdarzył wchłonąć, może poczekaj jeszcze parę minut i zobacz czy spada gorączka, jak nie to bym podała jeszcze raz

Truskawkowa a nie masz paracetamolu? Ja bym podala lek z innej grupy chociaz 15 minut to sie chyba nurofen nie zdazyl wchlonac. Moze jakas laska ma większe doświadczenie.
Milenka u nas dokladnie pobudka byla o 4:43. Sniadanko z tatusiem i teraz zasypia ponownie. Ja juz kawe zaliczylam. Maz stwierdził, ze dogada sie z mlodym to jutro jeszcze drożdżówki świeże będą rano. Oni się pokokosza w lozku a mama upiecze - he he dobre nie?

reklama
Junior zwymiotował ok 40 min po antybiotyku to pediatra kazała dac pół porcji, wiec starszakowi podałam troszkę mniejsza porcje nurofenu.
Milenko o 23:30 podałam leko bo niał 39,3 to dopiero o 2:00 zaczęła spadać temp...

Do góry