reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar cóż takiego się stało?
A nie wiem kiedy przyjedzie mój mąż. Jak zrobi mu elektromechanik auto to może wpadnie po weekendzie na chwilke. Aj już tęsknię za Nim i za moim psem:-(

Ranhita życzę udanej pracy i nie dźwigaj nic:tak:

reklama
Dagmar cóż takiego się stało?
A nie wiem kiedy przyjedzie mój mąż. Jak zrobi mu elektromechanik auto to może wpadnie po weekendzie na chwilke. Aj już tęsknię za Nim i za moim psem:-(

Ranhita życzę udanej pracy i nie dźwigaj nic:tak:

nic, zawsze była paskudna, wredna i nieodpowiedzialna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wprowadziła się 2 tyg temu i już rządzi. koszmar

Kroczek_k dobrze ze mamy termin na tem sam dzien bo nie czuje sie samotna;)inne dziewczynki juz po badaniach a my cierpliwie musimy czekać na swoją kolej;* pozdro ze słonecznego Wrocławia ;) a tymczasem lecę do pracki dzis zmiana do 23;/ nie wiem jak to wytrzymam ale przynajmniej migreny troszkę ustąpiły;) czy któraś z was ma migreny? I jak sobie z nimi radzi? Ma ktos jakies naturalne sposoby?
ja ma migrenowe bole glowy tzn migrena z aura,nic milego przed ciaza bralam bardzo silne leki a teraz niestety nie moge ,na szczescie bole nie pojawiaja sie tak czesta jak przed ciaza,ale jak juz jest to musze wziasc paracetamol i sie polozyc,procz tego odstawilam kawe. Ale tak naprawde zlotego srodka na migreny nie ma:no:

Ja po pracy,dzisiaj mam taki ciezki dzien ze oczy mi sie same zamykaja cisnienie jakies takie chyba :-( jeszcze chlop mnie tak wpienil ze az sie poryczalam:wściekła/y: dobrze ze poszedl do pracy bo jak by mi sie nawinol dzisiaj pod reke to zle by sie to skonczylo:angry:

Kurcze ale dziś u nas na wątku nerwowo:-/ Wspłczuję dziewczyny takich nerwów ale czasami chyba nie da się nie denerwować prawda:)

Ja za to dzis taka śpiąca jestem, że nie mam siły się denerwować:-D
Dagmar ja mam Babcie 24h, więc wiem co to znaczy:tak::tak::tak::tak: Moja może nie rządzi, ale wszystko chce wiedzieć i na dodatek potem "obdzwanie " swoje córunie i wszystko im wygaduje!!!!!!!! A jak jej się czegoś nie powie to na litość bierze i płacze, że nikomu nie jest potrzebna i najlepiej jakby umarła. A poza tym to całkiem fajna Babcia:tak:

Niunia12a ja nie pije wcale kawy...myślałam ze moze jakies masaże albo uciski w pewnych miejscach pomagają ale muszę przestudjować medycynę chińska i jak cos to napisze co mozna zrobic bo ja od bólu nie wyrabiam ..aż na oczy nie moge patrzeć:/ ale wkręcania sobie ze jutro bedzie lepiej bo nic nie działa lepiej jak pozytywne myślenie;)

reklama
Do góry