reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar cóż takiego się stało?
A nie wiem kiedy przyjedzie mój mąż. Jak zrobi mu elektromechanik auto to może wpadnie po weekendzie na chwilke. Aj już tęsknię za Nim i za moim psem:-(

Ranhita życzę udanej pracy i nie dźwigaj nic:tak:

reklama
Dagmar cóż takiego się stało?
A nie wiem kiedy przyjedzie mój mąż. Jak zrobi mu elektromechanik auto to może wpadnie po weekendzie na chwilke. Aj już tęsknię za Nim i za moim psem:-(

Ranhita życzę udanej pracy i nie dźwigaj nic:tak:

nic, zawsze była paskudna, wredna i nieodpowiedzialna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wprowadziła się 2 tyg temu i już rządzi. koszmar

Kroczek_k dobrze ze mamy termin na tem sam dzien bo nie czuje sie samotna;)inne dziewczynki juz po badaniach a my cierpliwie musimy czekać na swoją kolej;* pozdro ze słonecznego Wrocławia ;) a tymczasem lecę do pracki dzis zmiana do 23;/ nie wiem jak to wytrzymam ale przynajmniej migreny troszkę ustąpiły;) czy któraś z was ma migreny? I jak sobie z nimi radzi? Ma ktos jakies naturalne sposoby?
ja ma migrenowe bole glowy tzn migrena z aura,nic milego przed ciaza bralam bardzo silne leki a teraz niestety nie moge ,na szczescie bole nie pojawiaja sie tak czesta jak przed ciaza,ale jak juz jest to musze wziasc paracetamol i sie polozyc,procz tego odstawilam kawe. Ale tak naprawde zlotego srodka na migreny nie ma:no:

Ja po pracy,dzisiaj mam taki ciezki dzien ze oczy mi sie same zamykaja cisnienie jakies takie chyba :-( jeszcze chlop mnie tak wpienil ze az sie poryczalam:wściekła/y: dobrze ze poszedl do pracy bo jak by mi sie nawinol dzisiaj pod reke to zle by sie to skonczylo:angry:

Kurcze ale dziś u nas na wątku nerwowo:-/ Wspłczuję dziewczyny takich nerwów ale czasami chyba nie da się nie denerwować prawda:)

Ja za to dzis taka śpiąca jestem, że nie mam siły się denerwować:-D
Dagmar ja mam Babcie 24h, więc wiem co to znaczy:tak::tak::tak::tak: Moja może nie rządzi, ale wszystko chce wiedzieć i na dodatek potem "obdzwanie " swoje córunie i wszystko im wygaduje!!!!!!!! A jak jej się czegoś nie powie to na litość bierze i płacze, że nikomu nie jest potrzebna i najlepiej jakby umarła. A poza tym to całkiem fajna Babcia:tak:

Niunia12a ja nie pije wcale kawy...myślałam ze moze jakies masaże albo uciski w pewnych miejscach pomagają ale muszę przestudjować medycynę chińska i jak cos to napisze co mozna zrobic bo ja od bólu nie wyrabiam ..aż na oczy nie moge patrzeć:/ ale wkręcania sobie ze jutro bedzie lepiej bo nic nie działa lepiej jak pozytywne myślenie;)

reklama
Do góry