reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

ja ma migrenowe bole glowy tzn migrena z aura,nic milego przed ciaza bralam bardzo silne leki a teraz niestety nie moge ,na szczescie bole nie pojawiaja sie tak czesta jak przed ciaza,ale jak juz jest to musze wziasc paracetamol i sie polozyc,procz tego odstawilam kawe. Ale tak naprawde zlotego srodka na migreny nie ma:no:

Ja po pracy,dzisiaj mam taki ciezki dzien ze oczy mi sie same zamykaja cisnienie jakies takie chyba :-( jeszcze chlop mnie tak wpienil ze az sie poryczalam:wściekła/y: dobrze ze poszedl do pracy bo jak by mi sie nawinol dzisiaj pod reke to zle by sie to skonczylo:angry:

pogryź go :D tak poważnie, co nawywijał?

Ja za to dzis taka śpiąca jestem, że nie mam siły się denerwować:-D
Dagmar ja mam Babcie 24h, więc wiem co to znaczy:tak::tak::tak::tak: Moja może nie rządzi, ale wszystko chce wiedzieć i na dodatek potem "obdzwanie " swoje córunie i wszystko im wygaduje!!!!!!!! A jak jej się czegoś nie powie to na litość bierze i płacze, że nikomu nie jest potrzebna i najlepiej jakby umarła. A poza tym to całkiem fajna Babcia:tak:

No właśnie my też mamy ją 24/h i masakra!!!!!

reklama
JA teściów nie mam,nie żyją,a mama przyjeżdża raz w roku także mam spokój,ale minus że jesteśmy przykuci do dziecka i wszędzie z nim.

Witam niedzielnie. U nas dzisiaj bedzie glosno, bo przyjezdza meza siostra z rodzinka. Jej dwojka dzieciakow plus nasz Tymek to bedzie sie dzialo. No i moze maz przyjedzie popoludniu bo cos pisal ze moze uda mu sie przepustke dostac do jutra rana. Fajnie by bylo. Ogolnie nic mi sie dzisiaj nie chce. W nocy spac nie moglam, bedzilam sie co chwila i myslalam o wizycie ktora mam we wtorek. Chyba zaczynam sie stresowac czy uslysze serduszko i czy wszystko bedzie dobrze.

Dagmar, misiarska zazdroszcze wam ruchow. Ja sie juz nie moge doczekac, bo bardzo to lubilam. Nawet jak mnie po zebrach kopal, ale i tak to bylo takie fajne bo czulam ze jest i rosnie. Poprzednim razem bylam pewna tak ok 18tc dopiero chociaz wczesniej tez cos czulam tylko nie wiedzialam ze to to. Ciekawe jak bedzie teraz. Zaczal mi sie juz 13 tydzien wiec w ciagu miesiaca juz powinnam czuc.

Ja prawie cale zycie mieszkalam z babcia i choc nieraz sie scinalysmy bo tez lubila sie wtracac i rzadzic to bardzo mi jej brakuje, odkad zmarla kilka lat temu. Babcie bywaja trudne w codziennym wspolzyciu, ale mimo wszystko nikt tak nie przejmuje sie naszymi sprawami jak one.

A ja dolaczam do grupy tych z bolem prawego posladka ;D Nie wiem co to za diabelstwo, zaczal bolec wczoraj podczas jazdy samochodem i nie chce przestac...

A z ciekawostek ciazowych, odkrylam remedium na zaparcia... Kojarzycie takie metne bio soki jablkowe, w 5
litrowych torbach/kartonach? Tylko nie te z marketu, mozna czesto kupic na targach i w sklepach ze zdrowa zywnoscia. Maja bardzo duzo blonnika, sa robione z calych jablek i dzialaja naprawde rewelacyjnie, odkad pije regularnie od kilku dni, wszystko wrocilo "do normy" :)

hej witam niedzielnie
byłam wczoraj na wycieczce w Wiśle z dziećmi ze szkoły i się strasznie wymęczyłam ale miałam w domu niespodziankę bo mój mąż pozmywał naczynia i umył łazienkę a jak on to zrobi to jest zrobione IDEALNIE i do tego zamówił mi nowy telefon :D
a dzisiaj musimy iść z Alą na plac zabaw bo jej obiecaliśmy a ona jest już w takim wieku że nie zapomina..... :D

zazdroszczę ruchów też bym już chciała

I ja sie witam :)
Dzisiaj pochmurno :(:(:(, pojechaliśmy rano o kościoła, ale po 10 minutach musiałam go opuścić, w pewnym momencie zrobiło mi się słabo oblał mnie pot i mgła przed oczami, chwyciłam się męża i mówię, że muszę wyjść... normalnie masakra.... ludzie się dziwnie gapili... wyszłam przed kościół, przykucnełam no i troszkę lepiej, postaliśmy jeszcze chwile na powietrzu i pojechaliśmy, teraz leże po kocykiem, mąż gotuje rosołek, po południu mają wpaść znajomi.... ale dzisiejszy spędzam na odpoczynku.... miłego popołudnia kochane.

reklama
I ja sie witam :)
Dzisiaj pochmurno :(:(:(, pojechaliśmy rano o kościoła, ale po 10 minutach musiałam go opuścić, w pewnym momencie zrobiło mi się słabo oblał mnie pot i mgła przed oczami, chwyciłam się męża i mówię, że muszę wyjść... normalnie masakra.... ludzie się dziwnie gapili... wyszłam przed kościół, przykucnełam no i troszkę lepiej, postaliśmy jeszcze chwile na powietrzu i pojechaliśmy, teraz leże po kocykiem, mąż gotuje rosołek, po południu mają wpaść znajomi.... ale dzisiejszy spędzam na odpoczynku.... miłego popołudnia kochane.

ja w poprzedniej ciązy co chwile musiałam wychodzić az się bałam że jakiegoś antychrysta urodzę :-D

Do góry