reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Wakacje czas zacząć

EDYSIEK śliczne sandałki,mi się chyba w tym roku nie przydadzą;-)

Załączniki

• 20150605_140733.jpg
    20150605_140733.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 42
  • 20150605_140120.jpg
    20150605_140120.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Milenka super :tak:
Jak jutro szybko wrócę to mojej też rozłożę, bo na być ponad 30 stopni. Tylko ją mam tylko dla niej taki mały z daszkiem.

Mój to karpiarz, dlatego jak jedzie to na kilka dni, bo karpiowe zasiadki to kilka a nawet kilkanaście dni.
Ale sandacza też czasem złapie :-)

Niech mi któraś powie, że też ma dziś dość i wyszła z siebie i są Was dwie... Moje dziecko wstało o 7 i zaczęło się.. jak wcześniej pisałam padła na drzemkę przed 9, ale wstała po 40 min. Potem marudzenie do potęgi, gryzienie wszystkiego i mnie (obstawiam zęby, nawet nurofen na noc dałam) Potem padła o 13 i spała 1,5 godz. Jakoś przeżyłyśmy dwie godziny w spokoju i od 17 znowu zaczęła.. no masakra po prostu, aż mi kręgosłup pęka, bo cały czas się do niej schylałam albo podnosiłam. Teraz szczęśliwie śpi już pół godziny, ale noc widzę ciekawą..

Edysiek na razie trudno powiedzieć, na pewno jest z rozmowy mądrzejsza, a z zachowania bardziej energiczna.. ale K jest jaka jest, do niej się nie bardzo da podejść tak od strzału... więc pewnie kilka wizyt zanim się oswoi. Dziś i tak była tylko 2 godz, bo nie ma sensu więcej.. Pożyjemy zobaczymy.

Milenka ja właśnie zamierzam dopiero kupić basenik, ale mniejszy, bo starszaka nie mam ;-) choć nie powiem, sama też bym pupę włożyła ;-)

Chyba mi już mózg wyparował, bo już nie wiem co więcej komu.

Edysiek ale Wam fajnie nad wodą z rodzinką zazdroszczę :-) śliczne sandałki :tak:

Milenko kupiłam antybiotyk i dałam K pierwszą tabletkę (na szczęście nie był drogi) mam nadzieję że mu pomoże bo teraz znowu ma gorączkę 38,5 i ten kaszel jest na prawdę paskudny. On w dzień żeby nie ten kaszel to czuje się dobrze, już myślałam że termometr popsuty ale zmierzyłam temp sobie i H i jest ok. Jak mu nie przejdzie to po niedzieli pójdę prywatnie do innego lekarza.

Milenko widać kąpiel udana :-D my mamy taki tyci basenik na balkon dla Hubcia.

Katjuszko ja ja tak dzisiaj mam to był okropny dzień i oby jutro było lepiej ;-)

Ostatnia edycja:
Ancona - po samej lekturze Twojego posta kręgosłup mnie zaczął boleć. Ja wezmę jednego klocka i na pierwsze piętro wyniosę i mam dość ;-)

Milenka - fajowo Wam ;-)

Katjuszka - do spania! Odsapnij, wypocznij.

Truskawkowa - szkoda dziecka.

Edysiek - zawsze podziwiałam łowiących za cierpliwość! Ale pewnie jak potem taka rybka smakuje.

Ostatnia edycja:
Witam się z wieczora:)

Milenko faktycznie dzisiaj bardzo ciepło było ale u nas ciągle wiatr chłodnawy wieje więc ja chyba jeszcze się wstrzymam z kąpielami Kubusia. Za to widać że M się bardzo podobało no i jak fajnie pozuje do zdjęć, dama mała:tak:

Mika gdyby nie to że K usypia na dworze w wózku to też bym odkurzacz włączyła bo mam coraz większy kłopot z uśpieniem K a on niestety z tych co to nie położy się sam jak jest zmęczony tylko będzie miauczał, płakał i ciątał:no:

Ancona współczuję noszenia H chociaż słodki to ciężar to jednak ciężar... no i jakich atrakcji Ci dostarcza codziennie;-)

Co do spania to z kolei mój K ma chyba odmiennie od kwietniowych dzieciaczków bo sypia wtedy gdy inne nie śpią a niesypia za dobrze gdy inne smacznie śpią. Zgodnie z tym spał dziś do 5.30 dostał butle i pospał do 8 a ponieważ mama z tatą nie raczyli się podnieść to dospał jeszcze do 9:-D

Katjuszka - witaj w klubie, u nas było tak samo.

Milenka - super foty, a M modelka pierwsza klasa.

Dla chorowitków dużo zdrowia a dla zmęczonych dużo siły.

Łeb mi pęka przez tego mojego Dziecia. Obstawiam zęby ( mimo iż wcześniej nie było problemów). Gryzie co się da, obśliniony po papmersa (tak tak podglądające matki "odpieluchowaczki" JESZCZE zakładamy pampersa [emoji33]), bił mnie po twarzy ...no zapowiada się happy family, syn mnie bije z M zrobił się regularny debil - patologia jak się patrzy a w dodatku muszę sie napić [emoji12] tzn. nie muszę tylko chce [emoji12].

A tak odchodząc od tematu chyba postawie w kącie miskę z wodą i F bedzie siorbał jak pies bo chce nauczyć pić wodę nie z butelki ze smoczkiem tylko jakiegoś kubka i co ...wszystko dziad wyrzuca. ImageUploadedByForum BabyBoom1433538923.603044.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433538923.603044.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433538923.603044.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Ha a co do Twojej kolekcji kubeczkow,bidonów itd- przerabialam to 4 lata temu- walka z wiatrakami. A jak juz cos fajnego bylo to poszla slomka czu ustnik i duupa blada wsztstko tylko w zestawach. Teraz odpuszczam.

reklama
Truskawkowa - wstydzę sie okrutnie bo on ma dokładnie dzisiaj 13 miesięcy i dalej sika w pieluchę ale z dwojga złego to wole to niż po nogach [emoji23]

Do góry