reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Uwaga moje dziecko przespało dziś całą noc bez żadnej pobudki!!!! Usnal ok 21 i nadal śpi!!!! Niestety zaraz musze go obudzić i porozwozic chłopaków a sama do pracy. Mam nadzieję że za dzisiaj krótko.

Marcia zazdroszczę, bo za mną koszmarna noc, ale to nic nowego ;)

Truskawkowa zdrówka! Ja dziś wybieram się zarejestrować Młodą do chirurga. :/ ciężko to widzę.

Moja padła. Udało nam się zapisać na poniedziałek, ale do ogólnego nie dziecięcego chirurga. W sumie mi to obojętne, ważne, by się dostać.

U nas juz 2 kawka :) pobudka o 5:30 i zaliczamy wlasnie drzemke. Mam nadzieje że nie jedyna bo obawiam się, ze moge oszalec dzisiaj.
Mój lobuziak nauczyl sie kiwac głową dzień dobry i teraz zaczepia wszystkich. Za to rano jak wstanie to jest tylko auto i titit - typowy facet :)
Marcia zazdroszczę przespanej nocy. Życzę aby tak juz zostalo. A swoja droga Ignas ciąga jeszcze cyca?SSpokojnego dnia życzymy :)

reklama
Dzień dobry :-) Mam nadzieję, że po drzemce będzie lepszy :-( Bo o ile nawet ładnie mi toto spało z jedną pobudką, kręceniem ok 5 to spała do 7. Ale miała takiego wku*** od wstania, że nie byłam jej w stanie ogarnąć. Położyłam przed 9 i zasnęła w 5 min. Nie wiem co się stało :-( Mam nadzieję, że się jednak ogarnie, bo dziś przychodzi nowa niania na rozpoznanie ;-)

Uciekam trochę ogarnąć zanim minie 40 min i trzeba będzie małą pogłaskać jak się zacznie kręcić..

Edit: juz wstała........grrrt

Ostatnia edycja:
Do góry