reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja juz drugi dzien manne na mleku podaje bo mnie kroczek zmotywowala. Aguniu u mnie proporcje 3lyzeczki na 100ml mleka i wtedy jest na gesto.
Dzisiaj bylo 12 manny +3 lniano owsianej, do tego lyzeczka masla i syrop klonowy (na oko co by odrobine doslodzic)
Po ugotowaniu odstawilam na chwile i dolalam 100 zimnego mleka zeby odrobine schlodzic i rozrzedzic. Dzieciom smakowało i mi też mąż twardo odmawia.

Mlody spi a ja sie szykuje na 40 urodziny do znajomych, tort u nas schowany wyszedl super

A mialam spytac czy ktoras z was ma moze cos podobnego?
ZABAWOREK
Moj starszak poprosil w ramach prezentu na dzien dziecka i szukam czegos tańszego

Ostatnia edycja:
reklama
KAtjuszka jakiś namiot podgrzewany na tego urodzinowego grilla by Ci się przydał:sorry:,udanej imprezki

AULIYA pierwszy raz cos takiego widzę

AGUNIA a dałaś jakiegoś owoca do tej manny?bo niesłodzona i sama na mleku dobra nie jest;-),moja wcina płatki owsiane na zwykłym mleku z dodatkiem suszonych owoców i kawałek świeżej gruszki czy jabłka ścieram.Manny na mleku nie dawałam ale z racji że mnóstwo kalorii a mało odżywcza,stawiamy na płątki owsiane,teraz kupiłam orkiszowe i bedziemy próbować.

EDYSIEK udanego wypadu,jak tylko pogoda ładna to korzystajcie.

Moja już wyrabia sobie smaki,jak wcinała całe jabłko czy gruszkę to teraz gryznie raz i wyrzuca już jest bee,dodaje do owsianki to zje.Z owoców mandarynki wcina i banany uwielbia,wczoraj próbowała połknąć w całości i aż z siniała,niestety banany ma ograniczone,bo jednak ja trochę kalorie jej liczę.Czekamy na sezon truskawki,maliny,poziomki może jej podejdą a jak nie to w kaszach będziemy przemycać.
Zamówiłam krzaczki borówki amerykańskiej i jagody kamczackiej,jadła któraś te owoce?

Ostatnia edycja:
Milenka moi rodzice mają borówki i bardzo ładnie im rosną.
Auliya dzieki zs proporcje. Ja podalam z sokiem malinowym domowej roboty.

Okropna cisza,wszędzie pogoda to dziewczyny korzystają,tylko na południu deszcz zapowiadają dalej:wściekła/y:.Na jutro umówiłam sie na grilla ale jak będzie lało to pozostanie siedzenie w domu,no i nie posiedzimy długo bo mała nie pozwoli.

A ja jestem taka padnieta, że szkoda gadac. Glowa mi pęka...:-(
Pogoda ladna to sie imprezuja laski. Ja mam dosc na następne 2 tyg-bo 16 idziemy na roczek, a 17 na komunie.
Udanych imprez urodzinowych!!!

My po imprezie. F dzielnie znosił gwar i hałas. Jestem z Niego dumna !! Za to padł w połowie mleka wiec pobudka w nocy murowana. Z prezentów zdecydowanie prowadziły pieniążki, dostał samochód jeździk, książkę z ruchomymi obrazkami i kilka na szczęście drobnych zabawek.

Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście dopisali, jedzonko smakowało a tort był pyszny. Filip wcinał (oczywiście w granicach rozsądku) tylko mu sie uszy trzęsły.

Ostatnia edycja:
To widzę że kasiora króluje,przynajmniej kupicie co będziecie chciały,u mnie w rodzinie nie ma zwyczaju dawania kasy,tylko prezenty,nie ważne czy trafione i potrzebne;-)

TRUSKAWKOWA ja też 17 mam komunię i dalej kiecki brak:crazy:

MIKA super że impreza udana,jeszcze KATJUSZKA raport składaj:-D

reklama
Do góry