reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja szukam inspiracji zakupowych,żeby wziąść się za nowa rabatę ale jakoś mam pustke w głowie.

KROCZEK super że K się podobało,tyle atrakcji.

reklama
Myszka - wszystkiego dobrego dla Ciebie i Małego :-)
Jeśli chodzi o zęby to mam podobnie, ale liczę na to że dzieci może po zębowe geny odziedziczyły po tacie ;-)
Poza tym podobnie mamy jedną drzemkę, na szczęście zdecydowanie dłuższą (bo że 2 godz.) i też mamy buciki lasockiego :-D A i jeszcze co do podobieństw - masz firmę?
Magda - Twoja E. z tym podejściem do placu zabaw trochę mi O. przypomina. Szczególnie jeśli chodzi o czyszczenie rąk i nieszczególną miłość do huśtawki. Z czasem trochę jej się zmieniło, ale nadal alergiczne reaguje na brudne albo mokre ;-)
Ancona - współczuję wizyty, kosztu też...
Mika - super :-)
Kroczek - basen fajna sprawa. M. też pała miłością do wody, szkoda tylko, że tak trudno nam się tam wybrać.

Ja inspiracji zawsze szukam w "Mój piękny ogród":tak:

A jeszcze odnośnie firanek to podobają mi się firanki tzw panelowe:) Ciekawa jestem czy to na żywo wygląda tak samo fajnie jak na zdjęciach. A hitem dla mnie są rolety dzień-noc i to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie:)

Ostatnia edycja:
DJMka z tym spontonem masz racje :) jak poczytalam o tym jak myla sie testy owulacyjne to ich nawet nie kupilam. ba nawet nie zaczelam sie zastanawiac czy jest ok czy cos nie gra. Co prawda udalo sie troche pozniej niz chcielismy ale widocznie tak mialo byc :happy2: teraz byle bezproblemowo do konca:happy2:

Ja się trochę trochę wycykałam z tą firanką, bo na allegro kosztuje 130zł, a jak kupiłam mi materiały to wyszło 90zł, więc jakbym miała zapłacić za szycie to na jedno by wyszło...

A, Olek jednak nie pospał dłużej. O 5.15 pobudka :/

Witam :-)

Oliwia najlepsze życzenia dla synka

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik ,
wszyscy razem z balonami ,
z najlepszymi życzeniami ,
bo to dzień radosny wielce ,
masz już jeden roczek więcej :)

Dzisiejsza noc ok, trochę się wierciła, pobudka na mleczko o 4 i spała do 7.

Kroczek to fajne urodzinki miał K.
Viltutti ale za to będzie to zasłonka inna niż wszystkie :tak:

U mnie od rana słońce (chociaż w nocy był przymrozek) więc na pewno wybierzemy się na długi spacer :-)

reklama
Oliwka najlepsze życzenia dla synka

Pobudka o 6, więc już chodzi i jęczy. Zaraz zjadamy drugie śniadanie i lecimy do parku. Ola ma dziś na popołudnie więc bierze rolki i śmiga z nami.

Do góry