reklama
Myszka - wszystkiego dobrego dla Ciebie i Małego :-)
Jeśli chodzi o zęby to mam podobnie, ale liczę na to że dzieci może po zębowe geny odziedziczyły po tacie ;-)
Poza tym podobnie mamy jedną drzemkę, na szczęście zdecydowanie dłuższą (bo że 2 godz.) i też mamy buciki lasockiego A i jeszcze co do podobieństw - masz firmę?
Magda - Twoja E. z tym podejściem do placu zabaw trochę mi O. przypomina. Szczególnie jeśli chodzi o czyszczenie rąk i nieszczególną miłość do huśtawki. Z czasem trochę jej się zmieniło, ale nadal alergiczne reaguje na brudne albo mokre ;-)
Ancona - współczuję wizyty, kosztu też...
Mika - super :-)
Kroczek - basen fajna sprawa. M. też pała miłością do wody, szkoda tylko, że tak trudno nam się tam wybrać.
Jeśli chodzi o zęby to mam podobnie, ale liczę na to że dzieci może po zębowe geny odziedziczyły po tacie ;-)
Poza tym podobnie mamy jedną drzemkę, na szczęście zdecydowanie dłuższą (bo że 2 godz.) i też mamy buciki lasockiego A i jeszcze co do podobieństw - masz firmę?
Magda - Twoja E. z tym podejściem do placu zabaw trochę mi O. przypomina. Szczególnie jeśli chodzi o czyszczenie rąk i nieszczególną miłość do huśtawki. Z czasem trochę jej się zmieniło, ale nadal alergiczne reaguje na brudne albo mokre ;-)
Ancona - współczuję wizyty, kosztu też...
Mika - super :-)
Kroczek - basen fajna sprawa. M. też pała miłością do wody, szkoda tylko, że tak trudno nam się tam wybrać.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ja inspiracji zawsze szukam w "Mój piękny ogród"
A jeszcze odnośnie firanek to podobają mi się firanki tzw panelowe Ciekawa jestem czy to na żywo wygląda tak samo fajnie jak na zdjęciach. A hitem dla mnie są rolety dzień-noc i to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie
A jeszcze odnośnie firanek to podobają mi się firanki tzw panelowe Ciekawa jestem czy to na żywo wygląda tak samo fajnie jak na zdjęciach. A hitem dla mnie są rolety dzień-noc i to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie
Ostatnia edycja:
DJMka z tym spontonem masz racje jak poczytalam o tym jak myla sie testy owulacyjne to ich nawet nie kupilam. ba nawet nie zaczelam sie zastanawiac czy jest ok czy cos nie gra. Co prawda udalo sie troche pozniej niz chcielismy ale widocznie tak mialo byc teraz byle bezproblemowo do konca
madzikm76
Fanka BB :)
Kroczku - wszystkiego najlepszego dla Kubusia!
Myszko - i dla Twojego rocznika mnóstwo życzeń!
Przepraszam, że tak późno ale czasu brak, a teraz padam po pracy.
Myszko - i dla Twojego rocznika mnóstwo życzeń!
Przepraszam, że tak późno ale czasu brak, a teraz padam po pracy.
Viltutti
Ja się trochę trochę wycykałam z tą firanką, bo na allegro kosztuje 130zł, a jak kupiłam mi materiały to wyszło 90zł, więc jakbym miała zapłacić za szycie to na jedno by wyszło...
A, Olek jednak nie pospał dłużej. O 5.15 pobudka :/
A, Olek jednak nie pospał dłużej. O 5.15 pobudka :/
madziolina_p
Viltutti to faktycznie nieduza roznica, ale kto wiedzial.
Milego dnia!
Milego dnia!
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Oliwia najlepsze życzenia dla synka
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik ,
wszyscy razem z balonami ,
z najlepszymi życzeniami ,
bo to dzień radosny wielce ,
masz już jeden roczek więcej
Dzisiejsza noc ok, trochę się wierciła, pobudka na mleczko o 4 i spała do 7.
Kroczek to fajne urodzinki miał K.
Viltutti ale za to będzie to zasłonka inna niż wszystkie
U mnie od rana słońce (chociaż w nocy był przymrozek) więc na pewno wybierzemy się na długi spacer :-)
Oliwia najlepsze życzenia dla synka
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik ,
wszyscy razem z balonami ,
z najlepszymi życzeniami ,
bo to dzień radosny wielce ,
masz już jeden roczek więcej
Dzisiejsza noc ok, trochę się wierciła, pobudka na mleczko o 4 i spała do 7.
Kroczek to fajne urodzinki miał K.
Viltutti ale za to będzie to zasłonka inna niż wszystkie
U mnie od rana słońce (chociaż w nocy był przymrozek) więc na pewno wybierzemy się na długi spacer :-)
reklama