reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
ANCONA wiem ja też raz kupiłam sobie kozaki w ccc i po miesiacu sie rozwaliły,ale jak pisałam nam buty póki co do ozdoby służą,więc takie jedne do sukienki może mieć;-).Jak zacznie chodzić to będę myśleć jakie kupić.

Mamba nie doczytałaś ze nasze dzieci dzis odsypiają noc,moja jeszcze spi,za to popołudnie mam z głowy;-)

Ostatnia edycja:
Milenka masz rację jak do ozdoby to OK :biggrin2: później będziecie myśleć.
Wyrazy współczucia z powodu cioci, przykre to bardzo.

Moje słonko właśnie wstało z wielkim stękaniem znaczy się robota czeka ;-):-p

Jak któraś znajdzie butki ze skóry z miękką i ładnie pracującą podeszwą, wyprofilowaną wkładką i do kostki to dajcie znać. A nuż rzeczywiście będzie coś tańszego... Ale trochę się już naszukałam i lipa. Elefanten są fajne tylko nie mają profilowanej wkładki chyba że trafiłam na takie modele?

Moja nie wiem co odsypia, bo w nocy spała, tylko wredna matka o 7 ją obudziła, bo trzeba było starszaki rozprowadzić

Milenka współczuję:-(

Szukam takich bardziej eleganckich kiecek dla dziewczyn na komunię. Masakra jakaś - 80-90 zł:szok:, to ja sobie za 99 zł wypatrzyłam. Założą raz, bo więcej takich okazji raczej nie będzie, no chyba że Ewa sukienkę po Zosi założy jak Zosia będzie mieć komunię. Z torbami mnie to bachorstwo puści

Magda jaką kieckę upatzryłaś?dawaj bo ja dalej nie mam,moja lala ma kremową,ale kurczę musze chyba biały sweterek rozpinany kupić.

dziewczyny jak to jest z gorączką na poziomie 37 - 37,5, mogę Julka na spacer puścić, czy bezwzględnie musi siedzieć w domu?

AGUNIA ja bym zostawiła w domu,nawet stan podgorączkowy osłąbia dziecko a nie wiem u was ale pogoda jest wilgotna i może coś złapać gorszego niż 3dniówka.

Byłam sprawdzić czy moja oddycha,szok spi ponad 3h

Jeśli chodzi o butki to oszczędzać nie będę ale póki co nawet go nie drze do chodzenia wiec pewnie bliżej lata bedzie porządny bucikowy zakup.

Agunia - ja bym zostawiła w domu.

Kurde muszę jechać kupić sobie coś na komunię a nie mam pojęcia co.

reklama
Dzięki dziewczyny. Został jednak w domu, bo boję się ryzykować. Ale szkoda mi go trochę, bo jest ładna pogoda.

Mika ja ostatnio poszalałam w mohito z sukienkami więc może zerknij tam sobie.

Do góry