AguniaGR
Fanka BB :)
Viltutti, Milenka każdy mierzy swoją miarą. Oczywiście, że to jest duży pieniądz jak na buty, które posłużą tylko przez chwilę i na etapie kupowania pierwszych bucików biłam się z myślami jakie kupić, ale podjęłam decyzję i twardo się jej będę trzymać (a przynajmniej przez jakiś czas, bo jak to się ładnie mówi tylko krowa nie zmienia zdania). Mam dostęp do butów ecco i geoxa po 120 zł i za tyle je kupię, ale kupię buty emela. Pomijając powyższe myślę, że w innym przypadku zapłaciłabym większą sumę. Jeśli mam wybierać to wolę kupić dobrze wyprofilowane buty i byle jaką bluzkę w pepco. A co do genetyki to ewentualnie wyjdzie ona dopiero w przyszłości więc póki co wolę zapewnić dziecku jak najlepsze warunki do rozwoju stopy, które w moim indywidualnym i nieobiektywnym odczuciu, przekładają się na dobre jakościowo buty. A dodatkowo mimo, że jest to temat niechętnie podejmowany i wszyscy udają, że w ogóle nie istnieje to podejmę go również - na chwilę obecną stać mnie na buty w tej cenie więc najzwyczajniej w świecie to wykorzystuję. Jak mnie sytuacja przyciśnie to kupię buty elefanten, bo też mają bardzo dobre opinie. O, takie mam zdanie i tyle w tym temacie.