reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
To i ja sie witam i lece na sniadanko bo dopiero wstajemy.
Witam się i ja Noc tragicznie... dzieci spały O nawet nie jęknął ale ani ja ani mąż nie mogliśmy spać i tylko jedno drugie budziło na zmianę...
dzień zapowiada się cudnie więc zaraz pakuje małego do wózka i posiedzieć na dworze
A ja się zakochałam w piaskownicy, uwielbiam od zawsze morskie motywy tylko cena!! (w pl 936zł )
Amazon.com: KidKraft Pirate Sandboat: Toys & Games
dzień zapowiada się cudnie więc zaraz pakuje małego do wózka i posiedzieć na dworze
A ja się zakochałam w piaskownicy, uwielbiam od zawsze morskie motywy tylko cena!! (w pl 936zł )
Amazon.com: KidKraft Pirate Sandboat: Toys & Games
Ostatnia edycja:
madziolina_p
Auliya to tylko pozazdroscic takich harcow!
Viltutti
O, widzicie, dobrze że wrzuciłam na forum moje typy sandałków, bo faktycznie jednak lepsze ze sztywną piętką do niezbyt jeszcze sprawnego chodzenia. I nalazłam zamiennik sportowych, za w sumie małe pieniądze, takie o Buciki Rileyroos Patrick in Orange roz.22 NOWOSC (5106629184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale za serce chwyciły mnie te 22 EMEL roczki 2206 SKÓRA sandały sandałki 14 cm (5254449238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale prawdę mówiąc cena mnie nieco studzi.
madziolina_p
madziolina chyba nie rozumiem...
Myslalam, ze sie budziliscie w konkretnym celu jak zle zrozumialam to sorka :-)
madziolina_p
O, widzicie, dobrze że wrzuciłam na forum moje typy sandałków, bo faktycznie jednak lepsze ze sztywną piętką do niezbyt jeszcze sprawnego chodzenia. I nalazłam zamiennik sportowych, za w sumie małe pieniądze, takie o Buciki Rileyroos Patrick in Orange roz.22 NOWOSC (5106629184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale za serce chwyciły mnie te 22 EMEL roczki 2206 SKÓRA sandały sandałki 14 cm (5254449238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale prawdę mówiąc cena mnie nieco studzi.
Te pierwsze mi sie nie podobaja, ale drugie sliczne tylko 149 zl to sporo
reklama
Mi się te drugie podobają, cena za skórzane i dobrze wyprofilowane do przełknięcia.O, widzicie, dobrze że wrzuciłam na forum moje typy sandałków, bo faktycznie jednak lepsze ze sztywną piętką do niezbyt jeszcze sprawnego chodzenia. I nalazłam zamiennik sportowych, za w sumie małe pieniądze, takie o Buciki Rileyroos Patrick in Orange roz.22 NOWOSC (5106629184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale za serce chwyciły mnie te 22 EMEL roczki 2206 SKÓRA sandały sandałki 14 cm (5254449238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale prawdę mówiąc cena mnie nieco studzi.
Agunia ecco mi podpadło a raczej mojej przyjaciółce. Kupiła córce (3latka) kozaczki zimowe za nie małe pieniądze i skończyło się na wykrzywieniu stópki i wkładkach wiem że może się w najlepszej firmie bubel trafić i akurat na nią trafiło niestety.