reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My mamy takie https://deichmann.scene7.com/asset/...zoom/--1263494_P.jpg?defaultImage=default_dsd są super, ale mają u nas jeden mankament: zamszowe czubki, które przy raczkowaniu po dworze niesamowicie się niszczą i brudzą, dlatego kupiłam mu trampki póki lubi jeszcze pogalopować na czterech.
A na lato planuję takie sandałki: Nike Sandałki Sunray Protect 409 na rzepy R. 21 (5185266300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo wydają się być wygodne i przewiewne. No i jakieś takie klasyczne mi się marzą, ale jeszcze nie znalazłam swojego ideału.

reklama
Viltutti te Nike są super :-) tylko ja dopóki młody nie będzie całkiem dobrze chodził to nie kupię mu miękkich z tyłu bucików mam nauczkę po starszaku bo nóżki koślawił i teraz się boję.

Katjuszka - moja O. to też asekurantka - przy meblach chodziła od 10 miesiąca, jak miała roczek to elegancko za rączkę, ale tak żeby sama to też koło 15 m-ca. Teraz oczywiście chętnie sama wędruje, ale nie biega (liczę że Misiek ją nauczy), a jak jeździ na rowerku to jak jest jakiś zjazd z górki to schodzi i go sprowadza - żeby nie było "łubu-dubu" :-) ale nie narzekam, bo gdybym miała dwa takie warianty jak Minio to by mi oczu nie starczyło ;-)

Widzę buciki na tapecie:)
Viltutti super są obie pary bucików. K podobnie jak u Ancony jeszcze nie za pewnie chodzi (robi już samemu kilka kroczków) więc mamy raczej sztywne zapietki:) Obecnie adidaski mamy w rozmiarze 22 ale trampeczki 21.CCC te trampeczki z samolotami wysokie:)

Ancona super że mąż taką niespodziankę Wam zrobił:)

Katjuszka brawo dla męża:)

Witajcie. Melduje się że żyjemy. Czytam was w miarę regularnie ale na pisanie już nie starcza czasu. Zawsze coś przeszkadza i skupić się nie mogę, albo padam ze zmęczenia.

Po pierwsze to najlepsze życzenia dla wszystkich ostatnich solenizantow, no i dla Michałka szczególnie bo dzisiaj jego święto.

My na szczepienie nie wiem kiedy pójdziemy bo teraz młody z katarem (złapał od brata który przyniósł chyba po tygodniu przedszkola. Tylko starszy miał dwa dni katarku a młodego już chyba czwarty męczy). Zresztą jeszcze mamy tydzień do roczku, a od maja wracam do pracy wiec nie wiem kiedy pójdziemy.

Ignas buty nosi teraz 21 półbuty elefanteny i są super mięciutkie. Na sandały też się chyba zdecyduje tej firmy bo już oglądałam że są fajne.

Ancona super niespodzianka od męża. Oby częściej takie robił. No i dobrze że zauważył że ogarnąć dwójkę dzieci i dom to nie lada wyczyn.

Oliwia powodzenia u fryzjera jutro.

Też przymierzam się już do sandałów i kupię ecco lub emel. Teraz mam ecco i świetnie się sprawdzają. A że mam dojście do zakupu taniej to nic tylko korzystać.

Viltutti podobno zima idzie wielkimi krokami więc nie wiem czy nie musisz, aby zweryfikować swoich planów.

Katjuszka życzę, aby powrót do rzeczywistości przebiegł jednak w miarę spokojnie.

Ancona dzieci obsiadły tatę, a mam musi czekać na swoją kolej :-)

My na szczepienie też się jednak nie wybierzemy, bo Julek już trzeci dzień z rzędu ma gorączkę i jest strasznie marudny. Oprócz tego nie ma żadnych objawów więc obstawiam trzydniówkę. I w tym miejscu składam serdeczne dzięki za istnienie forum, gdzie takie wiadomości krążą, bo inaczej już dawno bym panikowała.

reklama
Witam :-)
Mała po szczepieniu dobrze. Ważona i mierzona też była i przyznam, że myślałam że nieco więcej waży a tu skromne 10,3;-) i ma 78cm.

Katjuszka brawo dla męża za inwencję.
Co do butów to może kup jej już sandałki, ale nie takie bez palców tylko takie bardziej zakryte. O cos takiego mi chodzi Markowe+sanday+dziecice+-++-+Dostawa+gratis--1294599_P.png
Choć ja osobiście pewnie kupię bardziej dziewczyńskie na przykład takie 2220359580000sur.jpg
Dla mnie butki muszą mieć sztywną i wysoką piętę i nie za wysoką cenę (tak do 100 zł)

To jeszcze przyjdzie Ci poczekać do samodzielnego chodzenia K.

Ja się pochwalę, że moja wczoraj zrobiła sama kilka kroczków :tak:
I potrafi też sama wstać bez trzymanki.

Ancona fajną niespodziankę mąż Wam zrobił. :-)
Oliwia to naprawdę ekstremalne farbowanie Cię czeka, najwyżej młody też zostanie pofarbowany ;-)

Ja wczoraj upiekłam ciasto. Dzisiaj drugie i tort. Stwierdziłam, że podejmę wyzwanie i sama zrobię tort małej, a co to dla mnie :-p

Załączniki

• 2220359580000sur.jpg
    2220359580000sur.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 30
  • Markowe+sanday+dziecice+-++-+Dostawa+gratis--1294599_P.png
    Markowe+sanday+dziecice+-++-+Dostawa+gratis--1294599_P.png
    37,6 KB · Wyświetleń: 27
Do góry