reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jestem, żyję, ale co to za życie ;-)

Dziec pol dnia przejeczal. Problem z drzemkami bo zasnąć nie umie ale jak w końcu zaśnie to spi jak zabita. Wieczory tez kiepskie. Noce kiepskie. Wstaje o 6 żeby nie było ;-) dobrze, że dziś było jeszcze ładnie bo jak się nie da wyjść to chyba się zastrzele... mimo że wózek jest be po kilkunastu minutach to jednak jakoś trwamy to na trawie to rozgrzebujemy korę u sąsiadów to urywamy kwiatki. A w domu to ona mnie dobija..

reklama
Mój wstał o 5, w dzień spał tylko raz i to moze z godzinkę. Poza tym płacz i brak apetytu-a ja wszystko przyjmuje z uśmiechem i tłumacze sobie, że za jakieś 10 lat bedę się z tego śmiała:-D Bo matka polka ze mnie żadna hahahhaah
Katjuszko-teściówko- może winka??

Truskawkowa napiłabym się, ale właśnie zmierzam ku łózku ;)
U nas dzień w miarę znośny. Jakoś szybko zleciał, bo mąż do 14 a nie 17 w pracy. Razem raźniej :D

Witam:)
Agunia wczoraj miałam napisać życzenia dla Julka ale mąż mnie dopadł:-D Zatem dziś życzę mu apetytu przede wszystkim oraz zdrówka i radości na cały rok i jeszcze dłużej:tak:

U nas dziś tak dziwna pogoda bo pochmurno i wietrznie ale ciepło. Obowiązkowo był zatem spacerek z rana no i potem wycieczka na zakupy:) Zabieram Młodego na przejażdżki samochodowe bo wtedy szybko mi usypia a bez tych drzemek popołudniowych do wieczora jest tragedia bo marudzi bardzo.

A ja okien chyba nie dam rady na Święta umyć bo mi się nie chce i nie mam jak z tym moim Brzdącem. A zresztą i tak jedziemy do moich rodziców więc pomyję jak będę miała wenę:tak:

Chciałam się pochwalić że jest realna szansa że K podepcze roczek bo od wczoraj pięknie przemierza dwa pokoje przy jeździku:)

Madzkim no kurcze jeszcze tego Wam brakuje:no: i te plecy... Współczuję

Melduję się szybko bo mąż już zasnął :( dzieci grzeczne, starszak straszy Panie przedszkolanki (wczoraj dziurę w plecach sobie zrobił spadając z krzesła) młody CHODZI już sam :happy:.
Dziś miałam gości bo koleżanka miała kuchnie oglądać to jej dwójkę starszych zabrałam co by tylko z jedną musiała walczyć. U nas raźniej bo starszak miał swoją ukochaną i kolegę z grupy :D U mnie wielkimi krokami zbliżają się urodziny chłopców a w weekend muszę tort zamówić. Jeden bo starszy się uparł że chce razem i chyba mu ulegnę. Tak chciałam dwa osobno ale te 60-70zł wydane na ciasto którego nikt nie przeje bo będzie nas 10 z dziećmi!!

A ja dzisiaj zupełnie nie w humorze. I dwie z córką chodzimy naburmuszone - ona co rusz płacze, a ja ciskam gromy. Mężowi też się udzieliło. Tylko Minio nasze humory miał w głębokiej powadze i dzięki Bogu, był dziś radosny jak skowronek (oczywiscie od adekwatnie wczesnej godziny).
Marcia - fajnie że się Tymkowi spodobało. Moja Oliwia to trudniejszy przypadek, bo ona generalnie dzieci unika. Więc raczej do września ją jeszcze w domu przetrzymam.
Madzik - oj, znam ten ból (i to zarówno jeśli chodzi o kasę jak i o plecy). Trzymaj się.
No ja na razie wymyłam 2,5 z 4 okien i jestem ciekawa czy do świąt się wyrobię ;-)

Witam,

u nas dzisiaj pobudka dopiero o 6,30. Przyznam szczerze, że wcale mi się to nie podoba, bo skoro ja muszę wstawać o 6 to chłopaki też powinni. Jutro wolne to pewnie starym zwyczajem wstaniemy o 5 :no:

Madzikm współczuję obu utrapień.

Kroczku dziękuję za życzenia. Powód opóźnienia miałaś ważny więc jesteś usprawiedliwiona.

U mnie bilans okien czystych do brudnych przedstawia się następująco 1:4. Termin następnej rundy nie został jeszcze ustalony.

Milenka, DJMka co wy spać z kurami poszłyście?

Aaaaa, u mnie zapowiada się na deszcz, więc pewnie Julko po całym dniu w domu będzie w cudnym humorze :baffled:

Witam :-)
Chcąc uradować matkę z samego rana dziecko wstało o 5:30, oprócz tego w nocy zrobiła sobie godzinną przerwę w spaniu. Oczywiście teraz jest marudna, bo się nie wyspała. A na dworze pada, więc ze spaceru nici.
Życie jest piękne:-D

reklama
Do góry