reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam. U nas milion pobudek w nocy z wielkim płaczem a o 5.30 cwierkal już jak Skowronek. Żyć nie umierać! Moje chłopaki zdecydowanie na wiosnę się przedstawiają.

Wczoraj byłam że starszym zapisać go do przedszkola i mu pokazać to tak mu się spodobało że nie chciał wyjść. A dzisiaj jak tylko wstał to wolał że on chce do przedszkola jechać. Mam nadzieje ze się szybko zaklimatyzuje. Zaczynamy po świętach.

Wy narzekanie na wizytacje teściów a ja do moich dzisiaj jadę. Ale razem z mężem bo ma dzisiaj wolne. A popołudniu do pracy.

Witam :-)
Moja wstała po 6, a noc taka sobie.
Nie wiem jak to będzie z tą zmianą czasu, albo dzieci nic sobie z niej nie zrobią, albo będzie ciężko.
Marcia super, że Tymkowi tak spodobało się przedszkole :tak:

U mnie pada :no:

Dzieńdoberek :)

U nas od dwóch tygodni H też przestawił się na wcześniejsze wstawanie i jest to punkt 7.00 a wcześniej jadł o 6.00 i spanie było do 9.00-9.40 :) a w pokoju mam ciemno jak w nocy (rolety podgumowane)

Agunia tak tak to o to chodzi żebym przypadkiem gdzieś z domu nie wyszła bo już kiedyś M miał telefon "gdzie ona dupe wozi bo ja stoję pod klatką i nikogo nie ma" :) hehe

Trzymajcie kciuki za dzisiejszy dzień ;)

Mój syn rownież nie mógł pozwolić żebym przegapiła cudowny wschód słońca :/

Truskawkowa - u mnie pada :p i to przez Ciebie :p

Na początek spóźnione życzenia dla Julka. Rośnij zdrowo i jedz duzo:-)

No moje dziecko chyba też czyta forum bo dopiero co go chwaliłam ze ładnie zaczął spać, tak od trzech dni znowu po około 5-7 pobudek i po 5 zaczynamy dzień. Nie wygląda to mi na żeby wiec nie wiem o co chodzi ech wiec łącze się w bólu i popijam słabą kawkę

DJMka nie ma tak lekko. Dopadne Cie w najmniej oczekiwanym nomencie:-)
A u mnie oczywiscie pada. Aaa no i dziec wlasnie wstal, a ja lece na dol na kawke(kolejna)

reklama
Witam po poranku... dziś cudnie długo spałam bo pomimo że syn obudził się przed 8 to fikał do 9:25 w łóżeczku...
Mąż przed wyjściem pomógł mu odnaleźć smoka do mnie zamknęli drzwi i ja wstałam 9:15 ubrałam się, naszykowałam kaszkę do zalania kawę i usłyszałam piski. Oczywiście mały zawołał że zrobił kupę (nie lubi mieć brudnej pieluchy w szczególności rano). Przebrany zszedł na śniadanie a teraz sobie hasa po ogródku.

U mnie też miał padać deszcz więc okien nie myłam i jest prawie słonecznie :D

Do góry