reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

wiem, jutro ide na wizyte i po odbior wynikow badan to powiem lekarce, ze czuje sie tak.
Jakies 2,5 tyg temu robilam usg i bylo wszystko ok, wiec mam nadzieje, ze przez te dwutygodniowe wakacje i loty samolotem nie zaszkodzilam... loty byly naprawde spokojne, bez turbulencji itp, poza tym jak bym poronila, to bym widziala, a ja nic nie mialam, ehh

boje sie, jeszcze jutro te wyniki , mam nadzieje, ze bedzie wszytko ok

reklama
Mandziolina, ja od wczoraj mam takie same myski, nie wiem dlaczego... Jakby pusto bylo w brzuchu. Moze dlatego ze wczoraj pierwszy raz od poczatku ciazy chwycily mnie takie porzadne mdlosci. Dzis juz ok, ale noc nieprzyjemna... Obstawiam ze to dlatego ze anytbiotyk wzielam 2h po jedzeniu i sie zoladek zbuntowal.

A mnie dzis czeka 8-10h w samochodzie, w podrozy do Niemiec. Maz kochany przyjechal przedwczoraj tylko po to zeby mnie zabrac, bo nie lubie jezdzic sama na dlugich trasach i ogolnie nie lubie prowadzic. Ale i tak tyle godzin siedzenia mi sie nie usmiecha... Moze przynajmniej odespie troche noc ;) Niezbyt mnie tez kreci wizja 10 dni u tesciow... Bardzo sie lubimy, ale mimo wszystko wole, szczegolnie ze to samopoczucie w ciazy bywa rozne, siedziec u siebie niz u kogos ;) Plus taki ze troche popracuje i to przy sporcie ktory strasznie lubie - skokach narciarskich :)

Cześc dziewczyny.jestem tu nowa więc się na początek przedstawię. Na imie mam Justyna mam 23 lata. I jak Wy spodziewam się dziecka , termin mam na 30 kwietnia.Własnie rozpoczęłam 10 tydzień ciązy:) co mnie bardzo cieszy .. Postanowiłam załozyć tu konto bo mam nieraz dziwne przeczucia itp a tylko cięzarna zrozumie ciężarną:) o ciązy dowiedzialam sie w 5 tyg. i od tego czasu az przez ostatnie 4 tygodnie wymioty non stop.. zaliczylam szpital i leki dzieki ktorym mogłam chociaz troche zjeść ..schudłam az 9kg wiec teraz wyglądam jak anorektyczka jedynie piersi zostały takie same :) mam nadzieję że mnie przygarniecie:)

Ceść dziewczyny. Ja też jestem nowa a pisze do Was bo to moja 4 ciąża i potrzebuje babskiego wsparcia. Mam już 3 Aniołki i teraz w końcu po chyba 3 latach znów się udało zaciążyć. Jestem w 9 tc ale niestety od soboty mam brązowe plamienia. Bardzo się boję że znów się coś dzieje niedobrego. Lekarz zalecił leżenie i umówił mnie na wizytę na środe.powiedział, że tak się może dziać bo biorę Clexane i Accard no i mam małego krwiaka. Mąż mi powtarza że będzie dobrze ale ja tak bardzo się boję. Czy któraś z Was miała taką sytuację?

Dziewczyny właśnie wróciłam z badań i jestem przeszczęśliwa!!! Z dzieckiem wszystko w porządku. Podczas badań strasznie się kręciło, ale dzięki temu naszym oczom ukazał się mały siusiak. :-)

hej dziewczyny!

A ja sie dzisiaj jakos od rana zle czuje, w glowie sie troche kreci i duszno, w pracy jeszcze tez nienajlepiej...
Jutro mam wyniki badan, w piatek usg, ale wiecie co mam takie wrazenie, jak bym nic w brzuchu nie miala :-(
Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku, ale sama nie wiem... Nie mam objawow, brzuch tez mi jakby nie rosl, ehh

Tez tak macie? Czy ktoras tez nie czuje, ze ma fasolke w brzuszku?

Miałam to samo przed genetycznymi :) Też pytałam dziewczyn czy coś czują?
DAGMAR wiem o co chodzi;-),ale wtedy nie będzie przyprowadzać wcale,bo nie będzie mieć swojego własnego konta i będzie często wychodzić z domu a wtedy już nic nie będziesz wiedzieć:tak:.Miałam raczej na myśli że syn kolegów a córka koleżanki,kuzynka ma 2synów ulokowanych w 1pokoju,starszy ma 14lat a młodszy 6 i jak przychodzi kolega do starszaka to krzyki cały czas;mamo weż go stąd bo nam przeszkadza'między zainteresowaniami takich dzieci jest już przepaść.
MADZIOLINA ja też przed wizyta mam taie myśli,śniło mi się nawet że pojechałam na usg i usłyszałam że serduszko już nie bije:no:

No wiem, wiem :D
Moi się bawią razem... jeszcze ;-)

Cześc dziewczyny.jestem tu nowa więc się na początek przedstawię. Na imie mam Justyna mam 23 lata. I jak Wy spodziewam się dziecka , termin mam na 30 kwietnia.Własnie rozpoczęłam 10 tydzień ciązy:) co mnie bardzo cieszy .. Postanowiłam załozyć tu konto bo mam nieraz dziwne przeczucia itp a tylko cięzarna zrozumie ciężarną:) o ciązy dowiedzialam sie w 5 tyg. i od tego czasu az przez ostatnie 4 tygodnie wymioty non stop.. zaliczylam szpital i leki dzieki ktorym mogłam chociaz troche zjeść ..schudłam az 9kg wiec teraz wyglądam jak anorektyczka jedynie piersi zostały takie same :) mam nadzieję że mnie przygarniecie:)

Witamy :)

Czesc dziewzcyny. Dawno mnie nie bylo a w tyle napisalyscie...
Niestety wczoraj dostalam krwotoku i bylam na izbie przyjec w szpitalu. Okazalo sie ze mam 3 male kilkumilimetrowe krwiaki w macicy. Dostalam duphaston, biore juz Luteine i mam kategoycznie lezec. Pytali czy nie chce zostac w szpitalu,ale podobno nie polepszyloby to mojej sytuacji wic leze grzecznie w domu. W piatek mam kontrole, mam nadzieje ze krwawienie minie a krwiaczki sie wchlona.....

Trzymajcie sie dzielnie ;)

AGUNIA gratuluję,super.

KROCZEK też mam krwiaka i lekarze mnie uprzedzili że można plamić,też plamię co jakiś czas na brązowo.LEŻ I JESZCZE RAZ LEŻ,to najlepsze lekarstwo.

TYSIEK witaj,współczuję wymiotów ale zbędne kilogramy chyba Ci nie grożą przy takim spadku wagi,ja jestem leżąca,więc tyje,jem a nie ruszam się.

reklama
Aha! A brakiem objawów zupełnie się nie przejmujcie. Ja nie miałam żadnych mdłości, chumorów i zachcianek. A brzuch jak był płaski, tak jest. Tak więc głowa do góry, bo jak się okazuje jest to zupełnie normalne ;-)

Do góry