reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jestesmy juz po wizycie. Ostre zapalenie gardla. Dostal antybiotyk i jak nie bedzie poprawy to w srode do kontroli.

reklama
Kroczku zdrówka dla synka.

Kurde, nawet moi rodzice na antybiotyku. Jakaś masakra.

Słyszałyście o czymś takim jak osmoza care na ząbkowanie?

Ostatnia edycja:
KROCZEK zdrówka dla małego

DJMKA nie słyszałam a co to za wynalazek?

MADZIKM nie mam wyjścia bo w środę dostanę @ i będe umierać a w sobote impreza,muszę się wyrobić do jutra;-).A z czego czerpie siły?herbata zielona i czerwona i góra warzyw:-pa poważnie to jeszcze mi zatoki zatkało:no:
Zamówiłam dzisiaj torta jeszcze.

Milenka to takie aplikatory z płynem, wyglądają jak pałeczka kosmetyczna. Smaruje się nimi dziąsła.

Dużo zdrowia i sił dla Ciebie.

Kroczku jak Kubuś się czuje po antybiotyku?

Milenka długo już jesteś na diecie? No i jak m. idzie umieranie na anginę?

ancona witaj ponownie.

Auliya napij się porządnie, bo przez kolejne dwa lata będzie zakaz.

Viltutti gratuluję Olkowej poprawy.

Magda Ciosek tak to chyba jest, że jak w domu jedno dziecko zachoruje to reszta solidarnie razem z nim.

Kroczku jak Kubuś?
Magda jak dziewczyny?
Viltutti mam nadzieję że Olki po z\robieniu się grzecznymi już takie zostają!!
Agunia tak jak piszesz zamierzam niecnie wykorzystać moją chwilę wolności. Wypadało by teraz parapetówkę zrobić i nie czekać do wiosny!!

Tak ogólnie to przerażona jestem urodzinami chłopaków w tym roku. Tylko miesiąc został a ja w polu!!

Kochana w polu?? Mi zostal miesiac i nawet pomyslu nie mam na urodziny. Becikowe dopiero wczoraj latwilam. Jeszcze podanie do zerowki musze zaniesc.. .wszystko na ostatnia chwile;-)
Milego dnia kobietki(mnie niezapowiedzianie tydzien wczesniej nawiedzila@) :-(

Auliya m-c to kupa czasu, ja też urodzin jeszcze nie mam zaplanowanych. Nawet nie wiem czy w święta robić tak jak wypadają czy przenieść

Ewa pokasłuje, walczymy z inhalacjami. W nocy co chwila ją kaszel wybudzał
Zosia trochę gorączkuje, kaszle
Ola po 5 dniach antybiotyku dalej ma zmiany w oskrzelach, antybol przedłużony do soboty (pani doktor się zdziwiła, że po 5 dniach wyzdrowienia oczekiwałam), czuje się dobrze tylko ten kaszel cholerny nie chce przejść. Znowu majątek w aptece zostawiłam, mimo, że połowy nie wykupiłam, bo w domu asortyment szeroki mam.

reklama
Wiem że dla niektórych z was to norma ale Emma postanowiła dziś zacząć dzień i 5:50 czyli jakieś dwie godziny wcześniej niż zazwyczaj:baffled: zdecydowanie mi się to nie podoba i mam nadzieję że to jednorazowy wygłup.
Umówiłam małą na szczepienie po 12 m-cu na piątek, ale uświadomiłam sobie, że mamy teraz długi weekend w irl bo jest św Patryka, chyba przełożę na po weekendzie bo jakby tfu...gdy coś się działo to tylko mi szpital zostaje a znów mają epidemię "vomit bug".....podziękował za takie przyjemności.

Standardowo zdrowia dla wszystkich chorujących i niech już ta wiosna zawita na stałe.

Do góry