reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MADZIKM śliczny suwaczek:tak:.Pewnie że przełóż szczepienie nie ucieknie a po co masz się stresować.Moja lala już codziennie wstaje o 6 ale z nowu noc nie przespana i poszłą już spać.
AGUNIA Na diecie jestem od 2stycznia i schudłam 12kg.Problem niedopietych kurtek i ciasnych spódnic sie skonczył bo wagę mam mniejsza niż przed ciażą ale do wagi satysfakcjonujacej jeszcze z 10kg chciałabym zrzucić.
M u siebie ma urlop do czwartku ale dzis już pojechał do drugiej roboty;-)

VILTUTTI jak Olo?A jeszcze odnośnie tego ze nie chce chodzić trzymany pod paszki czy za ręce to wie co robi bo najbardziej prawidłowa nauka chodzenia jest samodzielne dreptanie przy meblach czy kanapie,nawet nie zauważysz jak sie puści.

Mgda zdrówka dla dziewczyn,ja jestem w szoku bo my wszyscy cały czas chorzy a syn to jakiś robot,nic nie go rusza,raz co był chory ale nawet bez antybiotyku wyszedł i na syropkach wyzdrowiał.

TRUSKAWKOWA współczuję,ja jutro mam dostać ale dziś już power mi minął i leń ogarnął:dry:

AULIYA ja mam za 4dni roczek a w sumie poza zamówionym tortem i troche porządków nie mam żadnego planu.

Pytanie do dziewczyn co mają fb,myslę nad tym kompletem od Emilki ale zanim by się uszył i doszedł będzie kwiecień,a na 15stopni na plusie to chyba za ciepła ta czapka?jak myslicie?bo szkoda by było jkaby obeszła 5razy a na jesien było z amałe

Ostatnia edycja:
reklama
Milenka 12 kg :szok: Gratuluję! Szczerze przyznam się, że gdybym miała tendencję do tycia to nie potrafiłabym przejść na dietę, więc podziwiam osoby, którym się to udaje.

Co do urodzin to ja na razie mam tylko wyznaczony termin. Miałam też zamówić tor, ale tam, gdzie chciałam okazało się, że kg kosztuje 120 zł więc lekko mnie to przystopowało.

AGUNIA no piekna cena torta;-),mój bedzie miał ok 2kg i ma kosztować ok 70-80zł.Ale wypasiony nie będzie a w iwekszosci płaci się za wygląd i z tąd te ceny,mi się podobały te co Katjuszka wrzuciła link ale nie będę przepłacać.
Ty jesteś laska to nie musisz sie martwić odchudzaniem.

Co myslicie o takim na wiosnę
11037351_873993612657581_2000961486602076269_n.jpg

Milenka szalejesz zakupowo :) nieznosze kupować firanek :-/
12 kg???!!! Matko gratulacje! Czapka super tylko brak wiązania :-( u nas musi być..

MadzikM super suwaczek :-) przesuń szczepienie,poszalejecie w długi weekend

Magda dziękuję za link. Tylko to tez takie małe :-( takie duże kosztują fortunę :-( ale w placowkach luxmed mają podobne cuda i młoda lubi się tym bawić.. Zdrówka dla dziewczynek!

Jak młoda wstanie musze ja zabrać do sklepu bo w lodówce światło a mama rozłożona to nie przyjdzie.. Nie mam koncepcji na obiad. W ogóle mi nic ostatnio nie smakuje. Może bym lazanie zjadła, ale przy Gremlinie nie zrobię :-( m wziął wolne na czw i pt. Będzie porządkować swoje ciuchy i cały rozpiernicz który ma w pokoju K. Pomału coś jej tam będziemy tworzyć. Tak się zastanawiamy nad malowaniem w tym roku bo juz 4 lata mieszkamy i by się przydało, ale przecież K zaraz zacznie packac.. Tylko ,że pewnie będzie packac przez kilka lat to nie wiem co zrobić...

Witam :)

Wydaje mi sie ze Kubusiowi lepiej tylko ten kaszel jak go zlapie to nie moze przestac. Nie goraczkuje nawet stanu podgoraczkowego nie ma tylko to gardlo go chyba boli. A antybiotyk chyba mu smakuje bo nawet rano chetnie paszcze otworzyl:)

Milenko brawo kurcze 12kg to sztuka:) Ja podobnie jak katjuszka nienawidze kupowac firanek:) Zreszta dla mnie to bez znaczenia co w oknie wisi:) Moze nawet nie byc nic:)

Katjuszka no my wlasnie urzadzamy K pokoik i jednak zdecydowalam sie na malowanie:) Podobno sa takie rodzaje "tapet" ze tak to nazwe o strukturze tablicy do pisania kreda:) moze takie cos by Ci sie przydalo:)

Viltutti oby Olo juz zostal taki grzeczny:)

Ja dzis na obiad leniwe kluski robie:)

Aaa Milenko mozesz napisac do Emilki bo ona szyje kompleciki nie tylko z minky.

Kroczku pokój K na pewno się pomaluje. Ja się nad całym mieszkaniem zastanawiam... bo już brudnawo i jakieś poprawki trzeba porobić. Tylko żeby potem się nie wsciekac, że kasa poszła a K wszystko pakuszkami lepiacymi obmacuje.. grrr

Katjuszkooo - mój mąż odmalował pokój w którym mamy zamiar zrobić spanie dla małej, natomiast salon i kuchnię odpuścił i dobrze. Bo Emma już łazi i np bierze piłeczkę plastikową w ręce i rysuje nią po ścianie albo uderza. Jak jej przejdą takie talenty to wtedy się pomaluje.

reklama
A ja mam pomidorowke. Wrocilismy ze spaceru, starszak wlasnie szamie zupe i na 13 do przedszkola:-) A mlody ma wszysto gdzies i poszedl spac( wiadomosc z ostatniej chwili przebija nam sie 4 zabek-wiec juz wiem dlaczego taka kiepska noc mielismy).

Do góry