reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My właśnie wróciliśmy od lekarza. Zapalenie oskrzeli i antybiotyk. A w czwartek nic nie słyszała.. Teraz ciekawe która ma rację. No ale antybiotyk dam bo charczy faktycznie trochę.. Kur*** jak nie urok to nie powiem co..

reklama
Witam.

Katiusza, dobrze ze byliscie sprawdzic u lekarza. Tak moze byc ze w czwartek nie slyszala a dzisiaj juz bylo slychac. U dzieci to sie w kilka godzin moze zmienic sytuacja. Oby antybiotyk szybko pomogl.

Pozostalym chorowitka tez duzo zdrowka.

U nas nocka rewelacyjna. Jeszcze takiej chyba nie mielismy. Mlody jak usnal o 20 to obudzil sie o 6.15!!!! Wydoil pelniutkiego i bolacego juz cyca i jeszcze godzinke pospal. Teraz padl razem z bratem na druga drzemke. Jak wstana to obiadek i tez wyjdziemy na spacer. Tez zesmy sie ostatnio wysiedzieli w domu strasznie dlugo. A z Tymkiem pojechalam przed poludniem na dzialke to go nie moglam do samochodu zagonic, bo krzyczal ze on chce tam zostac.

KATJUszka to się porobiło,z małego kataru raz dwa zapalenie,zdrówka dla K

MARCIA widocznie trzeba Wam było tej odskoczni od domu i mamy,dzieci pięknie śpią,ty spokojniejsza.

Edysiek to od kataru dziecko może tak wymiotować?

DJMKA chociaż Wy zdrowi i idziecie do przodu z lepszymi nockami

MIKA to F zadbał żebyś się nie nudziła,przynajmniej coś się działo;-)

Ja bez zmian,gula w gardle,w nocy musiałam wstać zaaplikować leki bo nie dałam rady wytzrymać i siły nie mam,no ale od 2dni nic nie jadłam to też z kąd je czerpać.gotuję rosół to może przełknę trochę

MADZIKM a jak u Ciebie,lepiej?

Katjuszka tak to u dzieci jest. Choroba szybko postępuje. Życzę, by leki szybko pomogły.

Marcia nocka marzenie :)

Milenka staram się nie cieszyć, bo nie wiem, ile to potrwa.

Edysiek kurcze to nie fajnie macie. Ona tak od kaszlu wymiotuje?
Słyszałam o odrze i powiem szczerze, że odliczam dni do szczepienia.

Wydaje mi się, że wymiotuje przez spływający katar. W dzień jest ok, a jak ją położyłam do łóżeczka to zaczęła kaszleć i zwymiotowała.
W sumie tylko ten katar ją męczy. No i jeść za bardzo nie chce.

Katjuszka biedna mała, zdrówka.
Marcia oby więcej takich nocy.
Ja mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej. Nadzieja matką głupich, nie?

Marcia wyluzowalas się trochę to i chłopakom lepiej :-)

Edysiek kurcze bo K tez mi kaszlala lekko dwie noce. Myślałam, że to suche powietrze bo nie było kataru widać a on pewnie cały czas atakował w dół :( i K nie ma gorączki. Także uważajcie na siebie z K.

Zajefajnie..skutek uboczny antybiotyku K. Wymieniony na 1 msc. Bezsenność. Juz się nie mogę doczekać. ;-)

Edysiek, mój Olo też jak ma katar to rzyga kilka razy dziennie i właśnie najgorzej po spaniu jak mu nazbiera się.
Co do odry jakoś nie panikuję - pokolenie naszych rodziców szczepione nie było i jakoś zaraza ich nie wytępiła, a poza tym wg statystyk 1 na 60 zaszczepionych dzieci w wyniku szczepienia zachorowuje na nią, więc całkiem sporo. Kiedy w ogóle się na to szczepi?

Katjuszka mam nadzieję, że na katarze się skończy. Jak nie będzie poprawy w poniedziałek pójdziemy do lekarza.

Dała mi ta moja maruda popalić dzisiaj, zaraz idzie się kąpać ;-)

reklama
Witam,

Wczorajsza impreza była bardzo udana i do domu wróciłam dopiero o 3 nad ranem. Niestety całkowicie wypadłam z formy i po 3 słabych drinkach cały dzień umierałam na kaca.

Katjuszka faktycznie u dzieci wystarczy chwila, żeby choroba się rozwinęła.

Milenka może już jutro będzie lepiej, bo podobno najgorsze są pierwsze trzy dni.

Marcia może teraz takie noce będą już normą.

DJMka jak idzie odstawianie od piersi?

Edysiek jak dzisiejszy wieczór? Obyło się bez wymiotów?

Do góry