reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Wpadłam ponarzekać, że jednak przy dwójce chorych dorosłych dziecko nie miało szans i Emma chora, ale jej i nasza fatalna noc plus katar że smarkami do pępka to nic w porównaniu z temperaturą Milenki i jej chorobą! Milenko - trzymajcie się tan jakoś i zdrówka dla małej!
Przepraszam - nic więcej dziś nie napiszę, nie spałam od wczorajszego ranka, za wyjątkiem 15 minut podczas jedynej , krótkiej drzemki Emmy.
A przepraszam, pochwalę się, ale tylko słownie, że po wizycie u fryzjera mam krótkie włosy:tak:

reklama
To się teraz dziewczyny pochorowały :(.
Milenko oby małej szybko gorączka spadła niech się biedactwo nie męczy.
Emmie też dużo zdrówka!

Hubertowi ząbek prawie wyszedł już czuć go pod palcem i chyba przez to mały ma jakąś wściekliznę a może to po szczepieniu nie wiem ale dzisiaj prawie na uszach stawał niby się uśmiechał ale był mega marudny wszystko bee tylko mleko dzisiaj pił a zupka wylądowała na podłodze :confused2:
Teraz zasnął ciekawe na jak długo..

Milenko zdrówka dla małej. Juz ja Cię rozumiem z tą temp. Igor często ma ok 40stopni. Podaje lek, temp. spada do 38,8, a po 3 godz od podania leku znów 40:wściekła/y: U nas czopki i zimne okłady pomagają.

Madzik zdrówka dla Emmy(i dla Was też). Aha i wstaw fotke na zamkniętym ;-)

No właśnie, jak nasze księżniczki się mają?

Ja chciałam pochwalić się, że moje dziecko pierwszy raz w życiu zrobiło 2 pobudki! Poszedł spać o 20.30, czyli późno jak na niego, obudził się o 22.30 na trochę mleka, a później po 2! Co prawda o 5 już było po spaniu, ale pobawił się niecałą godzinę i pospał do 7.12/
Normalnie mam kaca z przespania :D

Kurde, wczoraj już mi tak dał do pieca że miałam ochotę go zamknąć na balkonie ;) i żeby tego uniknąć ściągnęłam starego z roboty i chłopaki męczyli się razem a ja sprzątałam jak szalona i 5 pralek nastawiłam :D
Dzisiaj musimy zrobić zapasy dla małego na święta i reszta "grubszych" porządków.

Milenka jak nocka? Mam nadzieję, że gorączka już nie tak wysoka

Viltutti no proszę jaka promocja:tak: Tego balkonu chyba się przestraszył.

W planie dziś reszta porządków i ubieranie choinki.
A jutro w osiedlowym parku jarmark świąteczny mamy, więc o ile pogoda pozwoli to się wybierzemy.

Miłej soboty i łaskawych dzieci

Dziękujemy za pamięć.nocsuper spała w wózku, potem jej obniżyłam, wstała o 4na mleko bez gorączki, po godzinie co prawda miała 39 ale po lekach spadło i spala do 8. Już jest o niebo lepiej, jest spokojna.
MADXIKM jak Emma?moja kataru dalej nie ma a swisxczy jej, lepszy gil do pasa.
TRUSKAWKOWA mi lekarka mówiła że jeden lek nie zbije takiej gorączki ale można podać jednocześnie obu ibuprofen i paracetamol i spada do 36.8.

reklama
Do góry