Edysiek my wszyscy śpimy w jednym pokoju, bo mamy 2 pokojowe mieszkanie. Mnie budzi każde jej głośniejsze westchnięcie i jak tylko jęknie to ja od razu się podnoszę. Ona tak ma od jakiegoś czasu, że się budzi na jakąś godzinę w nocy. Ja się zastanawiam, czy jej nie budzi to nasze kręcenie się na łóżku? od syna też wynieśliśmy się jak miał 8 miesięcy i też był cycowy, ale wtedy też starałam się go oduczyć nocnego jedzenia i poszło całkiem ok.
Mika zdrówka dla F.
Wyżyna nam się dolna lewa dwójka, wiadć kropeczkę pod dziąsełkiem, więc lada dzień powinna być. Na noc dostała nurofen, bo wieczorem już nawet kolacji jeść nie chciała. Cyca już zaliczyła, a w dodatku pies ją obudził, jak mąż wracał teraz on ją usypia, o dziwo w ciszy a ja idę się ogarniać do spania.
Spokojnej nocy mamuśki
Mika zdrówka dla F.
Wyżyna nam się dolna lewa dwójka, wiadć kropeczkę pod dziąsełkiem, więc lada dzień powinna być. Na noc dostała nurofen, bo wieczorem już nawet kolacji jeść nie chciała. Cyca już zaliczyła, a w dodatku pies ją obudził, jak mąż wracał teraz on ją usypia, o dziwo w ciszy a ja idę się ogarniać do spania.
Spokojnej nocy mamuśki