reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek my wszyscy śpimy w jednym pokoju, bo mamy 2 pokojowe mieszkanie. Mnie budzi każde jej głośniejsze westchnięcie i jak tylko jęknie to ja od razu się podnoszę. Ona tak ma od jakiegoś czasu, że się budzi na jakąś godzinę w nocy. Ja się zastanawiam, czy jej nie budzi to nasze kręcenie się na łóżku? od syna też wynieśliśmy się jak miał 8 miesięcy i też był cycowy, ale wtedy też starałam się go oduczyć nocnego jedzenia i poszło całkiem ok.

Mika zdrówka dla F.

Wyżyna nam się dolna lewa dwójka, wiadć kropeczkę pod dziąsełkiem, więc lada dzień powinna być. Na noc dostała nurofen, bo wieczorem już nawet kolacji jeść nie chciała. Cyca już zaliczyła, a w dodatku pies ją obudził, jak mąż wracał :wściekła/y: teraz on ją usypia, o dziwo w ciszy :szok: a ja idę się ogarniać do spania.
Spokojnej nocy mamuśki :)

reklama
HEJKA .Jak nocka?u nas bez komentarza:-(

Widziałyście to serduszko Emilki z sówkami?zakochałam sie w nim ten króliczej też super.Chyba muszę coś zamówić:-p

Milenka - widziałam, widziałam :)) Superowe ;)

U nas nocka o dziwo bez żadnych komplikacji. Raz pobudka o 2 na flachę i tyle. U nas 8 a Prezes jeszcze śpi.

10846038_820705437986399_4719716152747999626_n.jpg

Pisałam kiedyś o ubraniu mama+córka,mam na fb w grupie laskę co szyje na wymiar i ciagle wstawia nowości,no i kusi mnie żeby na roczek zamówić jednakowe kiecki,choć koszt ok 200zł,nie wiem czy warto.

Noc... koszmar jeden wielki. Młoda od 12 do 3 darła gębę jak opętana, zastanawiałam sie czy dzwonić do jakiegoś psychiatryka i szukać sobie miejsca.

Milenka według mnie 200 zł za 2 sukienki to nie jest jakaś mocno wygórowana cena, ale też nie dostępna. W h&m widziałam cudną kiecusię za 80 zł dla Młodej, a tu masz dwie.

reklama
Milenka wszystko zależy jaki materiał i jak uszyte, jeżeli wiesz że i jedno i drugie ok to bierz :) też Ci się coś od życia należy :-) Tylko wybierz taką, że Ci się jeszcze przyda :) np na tego mikołaja za rok ;-)

DJMka - współczuję nocy, u mnie kolorowo nie jest, ale 3 godziny to przesada :( u nas dziś koncert o 1, ale tak z pół godziny i jak padła zmęczona to cudem jakimś do 5 spała.. a u niej to naprawdę długo jak na jeden rzut. Może zęby? Próbowałaś dać coś przeciwbólowego?

Edysiek niezły głodomorek ;-) moja dziś zjadła właśnie o 1 jak się darła 30 ml.. i dopiero o 5... chyba zęby bo w dzień też nie bardzo :(

Mika a może by tak zamiana na tydzień? takie noce to w ramkę oprawić i na komodę ;-)

Do góry