reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Moje dziecko ma za dużo zabawek | SOSrodzice.pl
;-) w ogóle fajna ta strona. Wydaje się być taka konkretna...
;-) w ogóle fajna ta strona. Wydaje się być taka konkretna...
marcia331
A co tu dzisiaj taka cisza? U nas dzisiaj znowu zakrecony dzien bo mielismy zakonczenie robot na budowie a maz w delegacji wiec ja musialam pojechac i ekipe "ugoscic". Co prawda robilismy wszystko u tesciow ale i tak pol dnia sie tam zeszlo. Wrocilismy do domu po 18. Tymek nie spal.dzisiaj a Ignas tez niewiele w ciagu dnia bo nie.bylo warunkow. Tymek juz spi, a mlody mam nadzieje ze tez zaraz zasnie przy cycu.
Ancona jak tam wasze zdrowko? Milenka a jak u Ciebie? I Zuzanka chyba jeszcze chorowala ostatnio. Czy jeszcze kogos pominelam?
Ancona jak tam wasze zdrowko? Milenka a jak u Ciebie? I Zuzanka chyba jeszcze chorowala ostatnio. Czy jeszcze kogos pominelam?
madzikm76
Melduję się z pracy :-)
Zawsze jak jestem w pracy to mi jakoś czasu brak na forum. Postaram się nadrobić zaległości później.
Zawsze jak jestem w pracy to mi jakoś czasu brak na forum. Postaram się nadrobić zaległości później.
magda1978
I u nas sezon chorobowy niestety rozpoczęty, Ewcia póki co tylko zasmarkana lekko, ale Zosia chrycha coraz bardziej, jutro do lekarza się z nią przejdę, zwłaszcza że weekend zaraz.
Rano babcia zostanie z Ewą i Zosią a my pojedziemy na świąteczne zakupy, bo to już tylko 3 tyg a złamanego prezentu nie mamy, nawet na Mikołajki. W życiu tak nie miałam, zawsze w listopadzie temat prezentów był już ogarnięty
Zdrówka dla wszystkich chorowitków
O czytaniu było. Też uwielbiam, codziennie staram się wieczorem pół godzinki wygospodarować. Lubię skandynawskie kryminały, ostatnio thrillery Lisy Jackson czytam - lektura nie jakaś mega ambitna ale wciągająca , poza tym jedna z fajniejszych jakie ostatnio mi w ręce wpadły Lisia dolina - Charlotte Link - Lubimyczytać.pl
Rano babcia zostanie z Ewą i Zosią a my pojedziemy na świąteczne zakupy, bo to już tylko 3 tyg a złamanego prezentu nie mamy, nawet na Mikołajki. W życiu tak nie miałam, zawsze w listopadzie temat prezentów był już ogarnięty
Zdrówka dla wszystkich chorowitków
O czytaniu było. Też uwielbiam, codziennie staram się wieczorem pół godzinki wygospodarować. Lubię skandynawskie kryminały, ostatnio thrillery Lisy Jackson czytam - lektura nie jakaś mega ambitna ale wciągająca , poza tym jedna z fajniejszych jakie ostatnio mi w ręce wpadły Lisia dolina - Charlotte Link - Lubimyczytać.pl
milenka30
MARCIA zajadam ibuprom bo zatoki bolą,daje czas do ppniedziałku i po antybiotyk pójdę jak nie przejdzie,ty obeznana w lekach co mogę dodać do inhalacji?na zatoki,amol?
MAGDA zdrówka dla dzieciaków i udanych zakupów
MADZIKM spokojnej pracy;-),co zajadasz dobrego?
MAGDA zdrówka dla dzieciaków i udanych zakupów
MADZIKM spokojnej pracy;-),co zajadasz dobrego?
madzikm76
Kanapkę z pastą jajeczną, którą popchnęłam popcornem
u nas odpukac narazie zdrowo. Zeby wyszly to sie skonczyla goraczka i katar i oko z ropka. Dla chorowitych duzo zdrówka!
Magda my tez nie mamy prezetów. Na Mikolajki raczej nie planujemy nic specjalnego ale w jakis weekend trzeba bedzie sie zebrac i zrobic napad na sklepy. W koncu do BN juz 3 tygodnie zostaly tylko.
Własnie Mlody padł i mama ma chwile dla siebie. Lece spac!
Magda my tez nie mamy prezetów. Na Mikolajki raczej nie planujemy nic specjalnego ale w jakis weekend trzeba bedzie sie zebrac i zrobic napad na sklepy. W koncu do BN juz 3 tygodnie zostaly tylko.
Własnie Mlody padł i mama ma chwile dla siebie. Lece spac!
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dzień dobry
Ja tak nietypowo o tej godz juz na nogach ale Kuba wstal o 6 na jedzenie i nie chcial juz spac
Marcia to pewny etap budowy masz juz za soba
Dziewczyny ja nie wiem czy wasze dzieci tez zasikuja sie jak leza na boczku? No moj co noc jest zasikany nad ranem. Pieluszka nie jest pelna tylko gora mu wyplywa. Myslalam ze to wina pieluszek ale a Pampersach tez tak ma Tak jakby w kroku sie zwijaly i zamiast wchlaniac to plyta po calym tyleczku.
I jezcze pytanie do mam dzieci smoczkowych. Czy dajecie juz wieksze smoki? Bo Kuba nie chce ich ssac. Nie dajs mu czesto tylko do zasypiania jak sie upomni ale jednak nie chce mu zgryzu psuc:/
Ja tak nietypowo o tej godz juz na nogach ale Kuba wstal o 6 na jedzenie i nie chcial juz spac
Marcia to pewny etap budowy masz juz za soba
Dziewczyny ja nie wiem czy wasze dzieci tez zasikuja sie jak leza na boczku? No moj co noc jest zasikany nad ranem. Pieluszka nie jest pelna tylko gora mu wyplywa. Myslalam ze to wina pieluszek ale a Pampersach tez tak ma Tak jakby w kroku sie zwijaly i zamiast wchlaniac to plyta po calym tyleczku.
I jezcze pytanie do mam dzieci smoczkowych. Czy dajecie juz wieksze smoki? Bo Kuba nie chce ich ssac. Nie dajs mu czesto tylko do zasypiania jak sie upomni ale jednak nie chce mu zgryzu psuc:/
reklama
Witam,
Kroczku u nas czasem pampers tez nie pomaga i sie zsiusia w łozko. Ale nie co noc. Co do smoków - kupilam jednego wiekszego i słuzy teraz za gryzak. Wczesniej te mniejsze ssał, a teraz ani duzego ani mniejszego juz nie chce.
My dzisiaj wyjezdzamy wiec bede dopiero ok poniedzialku. Milego weekendu!
Kroczku u nas czasem pampers tez nie pomaga i sie zsiusia w łozko. Ale nie co noc. Co do smoków - kupilam jednego wiekszego i słuzy teraz za gryzak. Wczesniej te mniejsze ssał, a teraz ani duzego ani mniejszego juz nie chce.
My dzisiaj wyjezdzamy wiec bede dopiero ok poniedzialku. Milego weekendu!