reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.

Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta

Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.

1897909_380687202107117_3000868947318714483_n.jpg

reklama
Ancona - zdrówka dla Was. Daj znać jak po domowej wizycie.

U nas paskudnie i zimno. Spacer zaliczyliśmy ale krótki bo zaczęło mocno padać.

F coś dziwnie pokasłuje ale jakoś zaskoczona nie jestem bo mąż chory. Oby nic więcej się nie rozwinęło.

Już po wizycie, mały ma zapalenie krtani :-( co kwalifikuje nas na szpital ale że nie mam co ze starszym zrobić to pani dr chce spróbować leczenia w domu oprócz antybiotyku dzisiaj przepisała mu dwa zastrzyki Dexavenu i inhalacje z Pulmicortu i soli. Jak do jutra nie przejdzie to do szpitala. Noc zadecyduje. Teraz po inhalacji zasnął mi na rękach i chwilowo śpi.

Truskawkowa nie, dała tylko Dexaven (dwie dawki domięśniowo) Pulmicort i antybiotyk Ceclor.

Dopiero się misiu obudził musiał być wymęczony skoro tyle spał, rzęzi cały czas ale na buzi troszkę lepiej wygląda. Mam nadzieję że nie będzie potrzeby jechać do szpitala.

Ancona jak przezyliiscie jedna noc to teraz juz powinno byc lepiej. Przy zapaleniu krtani poczatki zawsze najgorsze. A teraz juz na lekach jest wiec na pewno sie poprawi. Oby dzisiejsza noc byla spokojniejsza! Zdrowiejcie szybko. Chociaz zapalenie krtani ma to do siebie ze lapie nagle i ostro ale dosyc szybko jest poprawa.

U mnie Tymek dzisiaj nie chcial spac w dzien a Ignas tez lacznie tylko 1,5 godziny spal wiec padli mi szybko. I tym oto sposobem juz przed 20 mam luz. Ciekawe jak dlugo potrwa ta sielanka.

reklama
Ancona oby dzisiejsza noc była dużo lepsza. Zdrówka dla małego i dużego oraz dużo siły dla Ciebie.

Moja wymęczyła się w wannie z siostrą i już śpi.

Milenka gdzie się podziewasz?
Viltutti co u Was?

Do góry