reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam :-)
Ancona spałaś trochę?
Madzik a jak byś ją wsadziła do łóżeczka z zabawkami to nie zaśnie?
Agunia może Julek marudny od tego uczulenia. Zeszło mu trochę?

U nas dzisiaj dalej wieje, a mi się nic nie chce.

Ancona jak na froncie?

Agunia jak uczulenie?

MadzikM moja tez w tych godzinach była nakręcona.. aż się śmiałam bo tak kopala i wierzgala ze miała nogi czerwone

U nas wieczór straszny. Najpierw te pobudki z płaczem a potem pobudka na 40 min przed 23 z takim histerycznym wyciem ze nie mogłam jej uspokoić nie mówiąc o uśpieniu. Ale potem tylko jedna pobudka i wstala o 6:30 :)

Coś jest nie tak bo teraz drzemka a co chwile wielki płacz :(

Ancona biedny ten Twoj synek i Ty tez. Jak daliscie rade w nocy? A jak starszy sie czuje i Ty?

Madzikm ja tez sie czasem zastanawiam skad te dzieci maja tyle energii.

U nas noc srednia. Pobudka o 23.30, potem chyba ok 2 ale jak usnal to zaraz byla pobudka i placz. W koncu usnal ululany na rekach bo cyca nawet nie chcial tknac. Przed 6 sie obudzil glodny, wypil sporo i niby usnal ale za chwile znowu pobudka z placzem. Znowu go na rekach uspilam i jakos udalo nam sie przespac do 7.15 gdy starszy zarzadzil pobudke. Takze ilosciowo pobudek nie bylo duzo tylko ten placz meczacy.

Hej.
I jak tam nocka Ancona? Hubert ma się coś lepiej?

Edysiek - Emma ma zabawki w łóżeczku ale są to maskotki. Może pomoże jak jej w gratisie dorzucę wałek i spatulę do ciasta:-D

Katjuszko - mam nadzieję, że choć trochę się wyspałaś. Wycie pewnie od tych cholernych zębów:wściekła/y:.

Nasza noc też z tych trochę lepszych. Wzięłam wczoraj na noc i zamiast podać małej nurofen doustnie nalałam trochę na łyżeczkę i dokładnie wysmarowałam jej dziąsła:tak:. Spała lepiej ale to może być przypadek.

Acona biedaki jak się macie?

Agunia a co tam u Was?

Madzikm niekoniecznie przypadek bo taki sposób proponowała mi też szwagierka której zaleciła tak robić lekarka:) U nas też się sprawdziło w nocy bo Kuba z płaczem budził się dwa razy.

reklama
Noc masakra do 5 "spałam" na siedząco później udało mi się zdrzemnąć ale też z małym na rękach, przy każdej próbie odłożenia zaczynał się dusić. Trochę zjadł w nocy ale rano jak już się dobrze wybudził to zwymiotował wszystko. Dzisiaj jest jeszcze gorzej bo spał dwa razy po 20min w pozycji półleżącej, cały czas go na rękach noszę. Charczy i z nosa mu leci, marudzi cały czas i nic mu się nie odrywa a jak próbuje kasłać to jakby miał wnętrzności wypluć. Dzwoniłam do lekarza ma dzisiaj przyjechać i jeszcze raz go obejrzeć. A i gorączka też cały czas jest i w ogóle lipa. Kuba jest w lepszym stanie bo tylko kaszle i już ładnie mu się odrywa.

Do góry