reklama
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Ancona spałaś trochę?
Madzik a jak byś ją wsadziła do łóżeczka z zabawkami to nie zaśnie?
Agunia może Julek marudny od tego uczulenia. Zeszło mu trochę?
U nas dzisiaj dalej wieje, a mi się nic nie chce.
Ancona spałaś trochę?
Madzik a jak byś ją wsadziła do łóżeczka z zabawkami to nie zaśnie?
Agunia może Julek marudny od tego uczulenia. Zeszło mu trochę?
U nas dzisiaj dalej wieje, a mi się nic nie chce.
katjuszkaa
Fanka BB :)
Ancona jak na froncie?
Agunia jak uczulenie?
MadzikM moja tez w tych godzinach była nakręcona.. aż się śmiałam bo tak kopala i wierzgala ze miała nogi czerwone
U nas wieczór straszny. Najpierw te pobudki z płaczem a potem pobudka na 40 min przed 23 z takim histerycznym wyciem ze nie mogłam jej uspokoić nie mówiąc o uśpieniu. Ale potem tylko jedna pobudka i wstala o 6:30
Coś jest nie tak bo teraz drzemka a co chwile wielki płacz
Agunia jak uczulenie?
MadzikM moja tez w tych godzinach była nakręcona.. aż się śmiałam bo tak kopala i wierzgala ze miała nogi czerwone
U nas wieczór straszny. Najpierw te pobudki z płaczem a potem pobudka na 40 min przed 23 z takim histerycznym wyciem ze nie mogłam jej uspokoić nie mówiąc o uśpieniu. Ale potem tylko jedna pobudka i wstala o 6:30
Coś jest nie tak bo teraz drzemka a co chwile wielki płacz
marcia331
Ancona biedny ten Twoj synek i Ty tez. Jak daliscie rade w nocy? A jak starszy sie czuje i Ty?
Madzikm ja tez sie czasem zastanawiam skad te dzieci maja tyle energii.
U nas noc srednia. Pobudka o 23.30, potem chyba ok 2 ale jak usnal to zaraz byla pobudka i placz. W koncu usnal ululany na rekach bo cyca nawet nie chcial tknac. Przed 6 sie obudzil glodny, wypil sporo i niby usnal ale za chwile znowu pobudka z placzem. Znowu go na rekach uspilam i jakos udalo nam sie przespac do 7.15 gdy starszy zarzadzil pobudke. Takze ilosciowo pobudek nie bylo duzo tylko ten placz meczacy.
Madzikm ja tez sie czasem zastanawiam skad te dzieci maja tyle energii.
U nas noc srednia. Pobudka o 23.30, potem chyba ok 2 ale jak usnal to zaraz byla pobudka i placz. W koncu usnal ululany na rekach bo cyca nawet nie chcial tknac. Przed 6 sie obudzil glodny, wypil sporo i niby usnal ale za chwile znowu pobudka z placzem. Znowu go na rekach uspilam i jakos udalo nam sie przespac do 7.15 gdy starszy zarzadzil pobudke. Takze ilosciowo pobudek nie bylo duzo tylko ten placz meczacy.
madzikm76
Hej.
I jak tam nocka Ancona? Hubert ma się coś lepiej?
Edysiek - Emma ma zabawki w łóżeczku ale są to maskotki. Może pomoże jak jej w gratisie dorzucę wałek i spatulę do ciasta
Katjuszko - mam nadzieję, że choć trochę się wyspałaś. Wycie pewnie od tych cholernych zębów.
Nasza noc też z tych trochę lepszych. Wzięłam wczoraj na noc i zamiast podać małej nurofen doustnie nalałam trochę na łyżeczkę i dokładnie wysmarowałam jej dziąsła. Spała lepiej ale to może być przypadek.
I jak tam nocka Ancona? Hubert ma się coś lepiej?
Edysiek - Emma ma zabawki w łóżeczku ale są to maskotki. Może pomoże jak jej w gratisie dorzucę wałek i spatulę do ciasta
Katjuszko - mam nadzieję, że choć trochę się wyspałaś. Wycie pewnie od tych cholernych zębów.
Nasza noc też z tych trochę lepszych. Wzięłam wczoraj na noc i zamiast podać małej nurofen doustnie nalałam trochę na łyżeczkę i dokładnie wysmarowałam jej dziąsła. Spała lepiej ale to może być przypadek.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Acona biedaki jak się macie?
Agunia a co tam u Was?
Madzikm niekoniecznie przypadek bo taki sposób proponowała mi też szwagierka której zaleciła tak robić lekarka U nas też się sprawdziło w nocy bo Kuba z płaczem budził się dwa razy.
Agunia a co tam u Was?
Madzikm niekoniecznie przypadek bo taki sposób proponowała mi też szwagierka której zaleciła tak robić lekarka U nas też się sprawdziło w nocy bo Kuba z płaczem budził się dwa razy.
Katjuszka pewnie i to przeczytałam, ale mózg mój nie odnotował. Cieszę się, że wypad udany i życzę takich więcej
Madzikm mi też kiedyś koleżanka poleciła ten sposób z wtarciem w dziąsełka
Edysiek cudnie Kinga wygląda taka opatulona :-)|
mam dla Was kawałek życiowy ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=BHk6Kw5w3fs
Madzikm mi też kiedyś koleżanka poleciła ten sposób z wtarciem w dziąsełka
Edysiek cudnie Kinga wygląda taka opatulona :-)|
mam dla Was kawałek życiowy ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=BHk6Kw5w3fs
Edysiek
odkrywca
Zasypiam na stojąco
madzikm76
Edysiek - polecam mocną kawę i coś słodkiego, właśnie jestem po takim zestawie i tak jakby lepiej
reklama
Noc masakra do 5 "spałam" na siedząco później udało mi się zdrzemnąć ale też z małym na rękach, przy każdej próbie odłożenia zaczynał się dusić. Trochę zjadł w nocy ale rano jak już się dobrze wybudził to zwymiotował wszystko. Dzisiaj jest jeszcze gorzej bo spał dwa razy po 20min w pozycji półleżącej, cały czas go na rękach noszę. Charczy i z nosa mu leci, marudzi cały czas i nic mu się nie odrywa a jak próbuje kasłać to jakby miał wnętrzności wypluć. Dzwoniłam do lekarza ma dzisiaj przyjechać i jeszcze raz go obejrzeć. A i gorączka też cały czas jest i w ogóle lipa. Kuba jest w lepszym stanie bo tylko kaszle i już ładnie mu się odrywa.