reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

widzę, że wcielenie diabelskie ogarnęło znaczną część maluchów. Nasza też łaskawa dziś dla matki nie była. Pobudka po 5, spanie po 30 minut i budzenie z rykiem. Kosmos...
Nie pamiętam, co komu, wybaczcie, dziś zasypiam na stojąco.

Madzikm moja też nie ma kiecek ;)

reklama
U mnie Julko też już śpi, ale rzuca się przez sen strasznie i pewnie zaraz urządzi pobudkę. A najgorsze jest to, że dzisiaj widziałam moje dziecko jedynie jak ryczy. Nawet jednego głupiego uśmiechu nie przesłał stęsknionej matce :no:

Milenka wizyta ok?

Ancona super, że pierwsze samodzielne szamanie przebiegło dobrze.Spróbuj też z gruszką, bo są teraz miękkie i słodkie.

Ostatnia edycja:
AGUNIA nie tak do końca mamy skierowanie na rehabilitację vojtą i ma zakaz siedzenia,żadnych leżaczków,krzesełek ma cały dzień leżeć.Poradzi mi ktoś jak zmusić 8miesieczne dziecko do leżenia?szkoda gadać

A to dla poprawy mojego chumoru. Co prawda nie kiecka i chyba muszę stwierdzić że jestem uzależniona od zakupów dla córci,ale jak chodzę z synem to jemu też muszę coś kupować bo zazdrosny;-)

Załączniki

• 20141113_210226.jpg
    20141113_210226.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
bo ma asymetrię,kręcz szyjny i siedzenie to jeszcze obciąża,ale włąśnie nie ma opcji tak duzego dziecka nie sadzać,bo ona tylko by siedziała zwłąszcza ze robi to samodzielnie,więc niestety nie jestem wstanie się zastosować do wytycznych i znowu na jej szkode.
Madziolina 17TEGO SKOŃCZY 8MIESIECY

reklama
Milenko - ale jak to cały dzień leżeć :szok:
Przecież Milena tak ładnie siedzi, w czym to przeszkadza? Nie rozumiem i współczuję:-(. A rady nie mam no bo jak powstrzymać małą od robienia rzeczy, którą na pewno lubi:no::-(

Do góry