reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzień dobry :-)
Humor dopisuje bo chłopcy postanowili obudzić się drugi dzień z rzędu przed 7 a nie 5-6! A i wstawaliśmy może z 5x tylko. No fakt że J od 4 z nami w łóżku, ale i tak cudownie! :-)

reklama
U nas chyba z 10 pobudek, ale spalismy razem to tylko cycki zmienialam i spalam dalej. Wstalismy o 7.

Moj tez sie ostatnio troche bardziej poci. Tylko ze ja nie zawsze pamietam o witaminie d.

Witam :-)
U nas trochę lepiej, po wczorajszym długim i męczącym dniu noc nieco lepsza. Wczoraj cały dzień była marudna i miała gorączkę. W dodatku nic prawie nie chciała jeść. Dzisiaj widzę poprawę, ale i tak podjadę z nią do lekarza, bo jakoś tak ciężko oddycha.
Nie wiem czy to przypadek, ale zaczęło jej się poprawiać jak wieczorem dałam jej do picia sok malinowy, ale taki domowej roboty.

Kroczek moja czasem się poci przy karmieniu, zazwyczaj wieczorem po kąpieli, ale to pewnie dlatego że jeszcze jest rozgrzana kąpielą a w domu ciepło. A nie poci się odkąd zaczął się sezon grzewczy? Bo teraz w mieszkaniach nieco cieplej.

Witam się z kawką,drugą już dzisiaj,myślałam że po niedzieli od rana ruch a tu widzę mamusie długi weekend świętuję;-)
My już po porannej wizycie rehabilitantki,młoda wykończona właśnie zasnęła,a ja wstawiłam 2zupki,pranie się kończy robić więc mam chwilę.

RILA Tobie przy dwójce maluchów należy się długie spanie:tak:,moja już od 6 wstała a zasnęła o 22 nie wiem o co chodzi.

EDYSIEK daj znać jak u lekarza.

Mała ma trochę czerwone gardło, ale to tylko infekcja wirusowa i dostała syrop. Dobrze, że to nic poważnego. I dobrze, że nasz lekarz nie ma długiego weekendu ;-)

Witam w długi weekend

W nocy pobudki równiutko co 2h, więc nie jest źle, zwłaszcza że rano królewna łaskawie do 7.20 pospała:tak:
Starszaki zaraz z tatusiem jadą sezon łyżwowy rozpocząć, obiadek się gotuje, a potem zakupy trzeba zrobić

Edysiek dobrze, że w porę zareagowałaś
Ewa jakaś zachrypnięta, przy oddychaniu coś jej rzęzi. Na razie inhalacje robimy, młoda nieświadomie super współpracuje, bo całą końcówkę bierze do buzi i gryzie i dzięki temu wszystkie opary trafiają do gardziołka:tak:

Ewie główka się nie poci. Zwiększyłabym dawkę D3

Milego dnia życzę

Witajcie

U nas nocka ok, F wrócił na dobry tor.

Wczoraj tak mnie łeb bolał, że 3 tabletki nie pomogły. Dzisiaj już nic się nie dzieje, przynajmniej na tą chwile.

Mój też się poci z tyłu główki.

Mąż mi zrobił niespodziankę i dostałam nowy telefonik :)

Miłego dnia

EDYSIEK a jaki syropek dzieciaczki mogą?

U nas piękna pogoda,słoneczko mocno świeci jak tylko młoda nadrobi spanie to idziemy się dotleniać:-)

MIKA musisz częsciej zostawiać męża jak z tęsknoty takie prezenty robi;-)

reklama
Milenka moj tez szczerbaty ;-)
Kroczek moj sie poci na glowce jak pije gorace mleko, ale jak sie bawi to nie
O milenka fajne te ciuszki, spodenki welurowe kupimy napewno!
A do nas znajomi przyjechali i calymi dniami spacerujemy, maly nawdychal sie powietrza jak nigdy!
Szkoda, ze pogoda taka barowa :-(

Do góry