reklama
madzikm76
Fanka BB :)
ja ty;ko na chwilke.
Madzkm te buciki i rzeczy zrobione z E-milusiowej strony sa piekne i bardzo milutkie. Polecam, sama zamowilam juz tez kilka gadzetów dla Mlodego na zime.
Edysiek super ten spiworek
Mika gratuluje zabka!
Marcai trzymaj sie oby szybko chlopaki stali sie aniolkami i dali mamie odpoczac!
Dla wszyskich milej niedzieli
Tylko, że ja nie mam konta na FB i mieć w najbliższej przyszłości nie zamierzam. A jest może jakaś inna możliwość oglądniecia Ermilki produktów?
No my dzień rozpoczęliśmy o 4:30 rzygiem z glutami... ale teraz w ciągu dnia katar nie bardzo dokucza małemu. Co nie znaczy że mu dobrze, bo marudzi okrutnie. Już nawet dostał ibupfofen...
Super rozpoczęcie dnia, nie zazdroszczę
Wszyscy korzystają z wolnego ;-) u mnie niedziela jak zwykle aktywna, ale pierwszy raz byłam "w pracy" bez Miśka, a Tato został z dwójką na całe 6 godz. Misiek zjadł niecałą 100 mleka (z czego większość ulał), ale generalnie był grzeczny :-) teraz dzieci zasnęły ale Młody się pewnie jeszcze dwa razy przebudzi przed 24:00. Najgorsze że też bym się położyła a tu kilka rzeczy zostało do zrobienia :-\
marcia331
Ja sie melduje i donosze ze u nas zabkowania ciag dalszy. Slini sie jak jakis buldog. Wszystko wokol jest mokre. Ale wieczorna rewizja uzebienia ujawnila przebitego siodmego zabka czyli prawa dolna dwojke. Niestety juz dwie zaliczone pobudki od czasu usniecia wskazuja na to ze to jeszcze nie koniec.
Zuzanka czyli Misiek kolejny cycusiowy facet. Wypije mleko z koniecznosci w ilosci zapewniajacej egzystencje, a reszte nadrobi gdy mama wroci.
Zuzanka czyli Misiek kolejny cycusiowy facet. Wypije mleko z koniecznosci w ilosci zapewniajacej egzystencje, a reszte nadrobi gdy mama wroci.
milenka30
KROCZEK moja też sie tak poci,któraś pisała że może to być niedobór witaminy d,sama nie wiem.
Patrzecie jakie cuda
od poniedziałku, 17.11. - Lidl Polska
Patrzecie jakie cuda
od poniedziałku, 17.11. - Lidl Polska
reklama
Viltutti
Jeśli poci się sama główka z tyłu to prawdopodobnie niedobór wit D, podwójcie dawkę i obserwujcie czy po ok 2tyg zajdzie poprawa.
U nas noc lepsza, nie wiem czy to zasługa mniejszego kataru czy 4ml ibuprofenu przed snem Liczę że małemu przejdzie dzisiaj marudzenie bo mam masę roboty bo mąż w domu to byłoby fajnie obrobić się.
U nas noc lepsza, nie wiem czy to zasługa mniejszego kataru czy 4ml ibuprofenu przed snem Liczę że małemu przejdzie dzisiaj marudzenie bo mam masę roboty bo mąż w domu to byłoby fajnie obrobić się.