marcia331
Fanka BB :)
Oczywiscie spanie Ignasia trwalo niecale pol godziny. Ale wstal w lepszym humorze. Zjadl pol sloiczka banana z morela nawet ze smakiem ale przy polowie sloiczka zawsze jest koniec. O 11 wyszlismy na spacer to po jakims czasie Ignas usnal w wozku. Ja wrocilam z Tymkiem do domu zeby go polozyc a moja mama spaceruje z mlodym zeby sie.wyspal. Eh a jak bylismy na dzialce to zostawialam mlodego na podworku i mi sie chlopaki nie budzili nawzajem.
My jeszcze nie mielismy trzeciego szczepienia. Najpierw byli chorzy, potem nie bylo mi po drodze do Lodzi a jak juz w koncu chcialam isc to sie okazalo ze szczepionka 5w1 jest niedostepna w hurtowniach. Podobno w polowie listopada ma dopiero byc. Ale wtedy to juz bedzie czas na trzecia dawke wzw wiec zaszczepie za jednym razem.
Widze ze podobne wagowo nasze dzieci. Moj tez ok 7900g teraz ma.
My jeszcze nie mielismy trzeciego szczepienia. Najpierw byli chorzy, potem nie bylo mi po drodze do Lodzi a jak juz w koncu chcialam isc to sie okazalo ze szczepionka 5w1 jest niedostepna w hurtowniach. Podobno w polowie listopada ma dopiero byc. Ale wtedy to juz bedzie czas na trzecia dawke wzw wiec zaszczepie za jednym razem.
Widze ze podobne wagowo nasze dzieci. Moj tez ok 7900g teraz ma.