AguniaGR
Fanka BB :)
Skoro mówicie, że jakieś szanse na badania są to podzwonię dzisiaj po laboratoriach i dowiem się jak wygląda sprawa. A uczulenie podejrzewam, ponieważ Julek dostał tzw. trzecią powiekę, a w kupie pojawił się śluz. No, a jak odstawiłam gluten to trochę się poprawiło.
Viltutti w końcu się teściowie wyrwali z letargu
U nas też przy ząbkowaniu jest niemal całkowity brak apetytu.
Edysiek też mnie przeraża zmiana czasu.
No i przyłączę się do niewyspanych mam. U nas nocka była masakryczna, a o 2 Julko obudził się w szampańskim humorze i stwierdził, że koniecznie musi się pobawić
Aaaaaa, babcina komitywa upadła z hukiem. Chodzą teraz obie z muchami w nosie i prześcigają się w donoszeniu na siebie nawzajem. No i oczywiście trwa walka o to, która ma ważniejszą pozycję w rodzinie i lepiej potrafi zająć się Julkiem
Viltutti w końcu się teściowie wyrwali z letargu
U nas też przy ząbkowaniu jest niemal całkowity brak apetytu.
Edysiek też mnie przeraża zmiana czasu.
No i przyłączę się do niewyspanych mam. U nas nocka była masakryczna, a o 2 Julko obudził się w szampańskim humorze i stwierdził, że koniecznie musi się pobawić
Aaaaaa, babcina komitywa upadła z hukiem. Chodzą teraz obie z muchami w nosie i prześcigają się w donoszeniu na siebie nawzajem. No i oczywiście trwa walka o to, która ma ważniejszą pozycję w rodzinie i lepiej potrafi zająć się Julkiem