reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

EDYSIEK to dobrze że wizyta udana.Ja po obiadku jak sie upapla to od razu moczę w vanish kilka godzin.

Dziewczyny sorry że wracam do tematu,ale chce zmówić i w końcu nie wiem co,wy macie w polskiej wersji językowej tego pchacza vetch?
Bo jak przewertowałam allegro to używanych po polsku praktycznie nie ma,nowy z przesyłkę to 170zł no i zastanawiam sie nad kupnem nowego w wersji angielskiej?może starszakowi też posłuży do nauki alfabetu bo coś kiepsko angielski ogarnia;-).albo to krzesełko za 100zł po polsku używkę można kupić no i mam dylemat:baffled:,doradzcie.

TRUSKAWKOWA moja za zupką to by w ogień poszła a chrupki wyrzuca i jabłko z siateczki tez są bee

KROCZEK skoro noce ok to i tak jest dobrze,Kubuś pewnie ma tylko gorszy dzień przez ząbki.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na chwile bo starsza u dziadków więc trzeba wykorzystać czas...

Magda - też planuję porządki w ciuchach. W tym roku kupiłam worki próżniowe, bo normalnie nie mogę wszystkiego pomieścić ;-)
Viltutti - trzymam kciuki za kolejną niezłą noc.
Djmka - już to kiedyś pisałam ale starsza ma katar za kazdym razem jak idą zęby - może u Ciebie też tak jest?

Ja mam pchacz z angielskim językiem ale z premedytacją taki kupiłam, bo teraz mu bez różnicy po jakiemu gada, a na potem się przyda żeby uczył się angielskiego :-)
Moje dziecię dzisiaj nawet w nie najgorszym nastroju więc trochę wykorzystałam to, że teściowa na zwolnieniu, więc ona zabawiała Olcia, a ja pobawiłam się w garach, bo mi tego strasznie brakowało :-)

Kroczku, Truskawkowa - u nas na zmiane panadol i nurofen. Dentinox na dzien ale czasem nie pomagal. Gryzaki rzadko pomagały ale mamy 3 sztuki. No i zycze wytrwalosci :)

Edysiek super ze u lekarza dobrze. Moze tez zabki ida skoro bez apetytu?

Viltutti no to masz pomoc :) i dobrze, korzystaj

A no bawi, trochę ja zluzowałam, bo fizycznie już nie daję rady, więc skoro jest w domu, to jej go przynoszę i wsadzam w ramiona :-) nie wygląda jakby jej się to nie podobało :) więc mam czas na trochę życia bez Olka.
Jak w sobotę pojechaliśmy z Fetą na ostry dyżur to przyjechali teściowie, zabrali od nas małego jak okazało się że trochę u weta posiedzimy i jak wróciliśmy do domu po kilku godzinach to mały wykąpany spał :) a pierwszy raz w życiu mieli do czynienia z pampersem :) tak więc mam teraz całkiem luzik w domu :D

Viltutti,dzięki,tak właśnie myśle że angielski bardziej sie przyda zwłaszcza że w języku polskim mam po synu fisher price gadajacą zabawkę.Ale ceny tych pchaczy kosmiczne,miałaś farta że tak tanio kupiłaś:tak:.
Wiesz co myślę?teściowa nie angażowała się w opiekę nad Olkiem bo myślała że ty tego nie chcesz,masz mocny charakter i oni pewnie na dystans byli do CIEBIE,może się bali że ich czymś zagniesz:-D.Cieszę się że dziadkowie się wykazują teraz i ty widać od razu odżyłaś,oby tak dalej.

Viltutti no nie w szoku jestem. I nic się nie chwalilas wcześniej ze teściow olsnilo :) nawet mąż jeszcze młodej sam nie kapal... Milenka ma rację - oni się Ciebie boją ;) tak jak moi mnie :)))

reklama
Sanda - ja siateczkę na Allegro kupiłam ale też w Pepco widziałam.

Truskawkowa - jakie chrupki kupujesz ?

Edysiek - u nas Vanish w użyciu permanentym :D

MILENKA - ja bym z angielskim kupiła :)

Viltutti - super ! Dziadki pierwszy test zdali wiec kolejne wyjście do kina z mężem planuj ale o tych planach dziadków poinformujcie 5 minut przed :D

Zuzanka - worki próżniowe, super wynalazek :)

U mnie dopiero był kurier z nowym fotelikiem dla mojego mecenasa.

Do góry